Kako do brezplačne delavnice in napitka iz aloe?

Kako do brezplačne delavnice in napitka iz aloe?

with Ni komentarjev

Napitek oz. delavnica izdelave napitka iz aloje arborescens, ki jo ponujam brezplačno, je namenjena vsem, ki bi se želeli sami angažirati pri podajanju informacij o aloji arborescens med svoje stranke. Torej je namenjena vsem, ki že imate lastni posel, lastno bazo strank, med katere bi lahko poslali tudi informacijo o aloji arborescens.

Da bo informacija, ki jo boste posredovali, prišla iz prve roke, vam ponujam brezplačno delavnico izdelave napitka. Torej skupaj na delavnici izdelamo napitek, ki ga boste preizkusili na lastni koži, da boste potem lahko lastne izkušnje delili med svoje sledilce. Za tiste, ki ste bolj oddaljeni je možno tudi pripraviti napitek in vam ga pošljem, da ga lahko preizkusite. Informacije pa z vami delim preko telefona ali maila. Več o tem si preberite TUKAJ.

Koga torej iščem za takšno sodelovanje?

Nekga, ki ima lastno bazo strank, svojo mailing listo, večjo Facebook stran ali je aktiven na katerem drugem socialnem omrežju. Ima masažni, lepotni ali frizerski salon, trgovinico ali drugo dejavnost, kjer se izmenja več ljudi. Nekoga, ki je pripravljen informacije o aloji deliti med svoje sledilce preko spleta, z letaki, vizitkami ter seveda na podlagi lastnih izkušenj podati informacijo naprej.

Če meniš, da si primeren in imaš to kar iščem, se mi javi na mail info@fruktus.si in bova dogovorila vse potrebno za sodelovanje.

Leave a Reply

Pin It on Pinterest

Share This