Diabetes in kakšne so izkušnje uporabnikov aloje arborescens

Diabetes in kakšne so izkušnje uporabnikov aloje arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Eno izmed zelo pogostih vprašanj je tudi s področja diabetesa oz. sladkorne bolezni. Zato sem se odločil, da izkušnje, ki mi jih posredujejo uporabniki tudi na tem področju delim z vami. Uporabnikov aloe arborescens, ki imajo diabetes tudi pri nas ni malo, pa vendar bi jih bilo lahko še precej več, če bi bila aloe arborescens bolj prepoznavna. O slabih izkušnjah namreč uporabniki ne poročajo.

Konkretnih informacij o posamezni sladkorni bolezni, ki so jih imeli ljudje, nimam. Tako da gre bolj za splošen pregled tega, kar so mi številni uporabniki sporočili. Žal se zaradi vsebnosti medu, kakšna polovica ljudi, ki imajo diabetes in se informirajo o aloji arborescens, potem ne odloči, da bi jo uživali. Druga polovica, ki pa se odloči za uživanje, pa presenetljivo poroča o izboljšanju stanja. Žal je to izboljšanje v vseh primerih malenkostno in še to po več mesecih uživanja napitka.

Kaj to pomeni malenkostno izboljšanje? Vemo, da je diabetes bolezen, kjer je težko pričakovati popolno ozdravitev ali resnejše izboljšanje v krajšem obdobju. Pa vendar prihajajo informacije iz tujine, da je po več letih uživanja aloje stopnjo sladkorja možno spraviti na normalno raven. Sam se sicer s takšnim primerom pri nas še nisem srečal.

Opažanje, o katerem poročajo praktično vsi uporabniki je naslednje. Najprej izmerimo stopnjo sladkorja, nato pa zaužijemo žlico napitka iz aloje po receptu Romana Zaga. Nekje 10-15 min kasneje ponovno izmerimo stopnjo sladkorja in vsi so poročali o veliko nižjem izmerjenem sladkorju. Večina je presenečena, saj tega ni pričakovati zaradi vsebnosti medu.

O nekoliko nižjem povprečju izmerjenega sladkorja poročajo uporabniki šele po 3-6 mesecih uživanja napitka iz aloje. Prej pomembnejših sprememb ni opaziti. Obdobje je tudi odvisno od stopnje sladkorne bolezni, ki jo ima posameznik. Nekdo z blažjo obliko diabetesa ponavadi poroča o spremembah prej kot nekdo, ki ima težjo obliko diabetesa.

V primeru, da je med bralci kdo, ki ima izkušnjo s sladkorno boleznijo in bi jo želel deliti med bralce, naj mi o tem piše in z veseljem bom zgodbo objavil.

*Na tem mestu bi vas opozoril, da ste za odločitve glede svojega zdravja odgovorni sami. Zato je priporočljivo, da se glede tega posvetujete s svojim zdravnikom. V prispevku so zapisane le izkušnje nekaterih uporabnikov, kar pa ni nujno, da bo delovalo tudi v vašem primeru.

Deli naprej ...

Pin It on Pinterest