1€ od vsake kreme za roke gre za VDC Muta

Komentarji: Ni komentarjev

V Herbiu se zavedamo naše odgovornosti do lokalnega okolja, zato smo letos pričeli z dobrodelno akcijo zbiranja sredstev za Varstveno delovni center Muta (v nadaljevanju VDC Muta). Letos jim bomo tako od vsake prodane 100ml Herbio zeliščne kreme za roke namenili 1 euro. Če boste naročali kremo, nikar ne pozabite na dodaten popust z uporabo kode popust245 pri registraciji na spletni strani.

Kdo so VDC Muta?

Gre za delovno enoto CUDV Črne na Koroškem. Organizacija medse sprejema odrasle z zmerno motnjo v duševnem razvoju. Udejstvujejo se na najrazličnejših področjih in so zelo ustvarjalni. Tako lahko tudi za vas izdelajo voščilnice, okrasne blazine, brisače ter številne drobne izdelke. Svoje delovanje pa želijo še razširiti na nova področja, kjer jim lahko precej pripomoremo z našimi donacijami.

Varstveni delovni center

Herbio zeliščna krema za roke – naroči in doniraj tukaj! – popust245

Gre za izredno hranljivo kremo, ki jo je enostavno razmazati in se hitro vpije v kožo. Po uporabi so roke prijetne na otip, mehke in zaščitene pred mrazom in izsušitvami zaradi stika s čistili ali vodo. Vsebuje različna zelišča: žajbelj, timijan, kamilica, materina dušica, lipa, rožmarin, brin, bezeg, kamilico in meliso. Prav tako pa je pri izdelavi uporabljeno tudi ognjičevo olje in olje grozdnih pešk. Vsebuje še alantoin in pantenol.

Razveselite svoje najbližje s Herbio zeliščno kremo za roke, uporabite kodo za popust “popust245” in hkrati še prispevajte 1 euro za VDC Muta. Hvala vam!

Deli naprej ...

Pin It on Pinterest