Do dodatnega zaslužka s Herbio zeliščno kozmetiko

Do dodatnega zaslužka s Herbio zeliščno kozmetiko

Komentarji: Ni komentarjev

Herbio kariera

S promocijo kakovostne zeliščne kozmetike, prehranskih dodatkov in linijo parfumov si lahko ustvarite svoj lasten posel brez začetnih finančnih vložkov in tveganja. S prodajo kakovostnih, slovenskih izdelkov, ki so plod domačega znanja.

Ne potrebujete proizvodnih prostorov ali najetih pisarn. Sami se odločate kdaj in koliko boste delali, kako boste delali in s kom boste delali. Pri tem vas nihče ne nadzira in kontrolira; namesto tega vam lahko svetujemo in vas spodbujamo.

Večina naših sodelavcev je začela tako, da so najprej prepoznali osebno priložnost naročati si kakovostne izdelke po ugodnih akcijskih cenah. Hitro pa se je izkazalo, da so si postavili višje cilje.

Čeprav so mnogi med njimi še aktivni in imajo zaposlitev, se zavedajo negotovosti današnjega časa in potrebe po več možnostih in različnih kanalih zaslužka.

Poslovni model Herbio je preprost. Ne ponuja zaposlitve temveč ponuja delo in možnost kariere, ki se lahko postopoma razvije v lasten posel. Torej gre za samostojno in neodvisno delovanje ob usmerjenem vodenju in podpori strokovnih sodelavcev Herbio družine.

Za možnosti poslovnega sodelovanja nam pišite na info@fruktus.si.

Za poslovne partnerje

Postanite naš poslovni partner na področju trženja in prodaje zeliščnega programa zdravju prijaznih izdelkov slovenske blagovne znamke Herbio.

Ponujamo vam možnost prodaje visokokakovostnih izdelkov:

  • za ohranjanje kakovosti življenja,
  • za osebno higieno in nego,
  • za nego kože obraza, telesa in lasišča,
  • za vse starostne skupine in tipe kože.

Herbio nenehno razvija izdelke, ki ohranjajo kakovost življenja in predstavljajo zdravju prijazno naravno pomoč pri različnih težavah.

Naš slogan je Feel Better – Live Better in naše vodilo ponuditi kvalitetne izdelke za primerno in dostopno ceno ter tako vedno širšemu krogu uporabnikov omogočiti ohranjanje kakovosti življenja.

Prizadevamo si razvijati in ohranjati dobre poslovne odnose z vsemi poslovnimi partnerji.

Zanima nas sodelovanje z resnimi in kredibilnimi partnerji. Želimo si dolgoročnega pozitivnega sodelovanja.

Prednosti sodelovanja:

  • finančna investicija ni potrebna,
  • ne potrebujete zaloge izdelkov,
  • hitra dostava naročenih izdelkov,
  • izjemen način nagrajevanja,
  • strokovna pomoč in podpora.

Če vas zanima naš prodajni program, nas za več informacij in ponudbo, ki smo jo pripravili za vas, kontaktirajte na info@fruktus.si.

Deli naprej ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pin It on Pinterest