S priporočanjem kozmetike do zaslužka

Komentarji: Ni komentarjev

Tisti, ki me redno spremljate na moji poti, že veste, da sem se v zadnjem obdobju poleg aloje, začel posvečati tudi zeliščem in zeliščni kozmetiki. V primeru, da ne veste o čem govorim, vam predlagam, da si preberete prispevek Za vsako bolezen rož’ca raste. Zato na tem mestu vsem, ki vas tako kot mene, zanimajo zelišča in zeliščna kozmetika, ponujam možnost, da s tem v svoj proračun doprinesete kakšen dodatni euro.

S sodelovanjem obstaja možnost dodatnega zaslužka tako za tiste, ki bi s pomočjo priporočanja kozmetike želeli zaslužiti kakšen dodatni euro, kot tudi za tiste, ki bi želeli iz tega ustvariti posel. Ker gre za kozmetiko, je po mojih izkušnjah le-ta zanimiva predvsem za nežnejši del. Vendar kot vidite mene, je posel primeren tudi za moške, ki se vidijo v tem.

Kratka razlaga posla

Za povečanje dohodkov je vse, kar boste morali storiti to, da boste k sebi na obisk občasno povabili prijatelje in prijateljice. Predstavitev kozmetike je nato na naši strani. Vi pa boste deležni provizije pri prodaji.

Če želite iz tega ustvariti pravi posel, je priporočljivo, da že imate kakšne prodajne spretnosti in izkušnje. Zaželjena je tudi baza uporabnikov na kateri bi lahko v štartu gradili svoj posel.

Tekom dela bo lahko vsak širil spekter svojih znanj, saj se bo lahko udeleževal različnih izobraževalnih seminarjev, pri delu bo deležen pomoči mentorja in se učil direktno iz prakse.

Kaj sploh je Herbio?

Gre za slovensko blagovno znamko zeliščne kozmetike. Naš namen je uporabnikom ponuditi kakovostno zeliščno kozmetiko, ki jo bodo lahko redno uporabljali. Nikakor nismo muha enodnevnica, saj svoje ime gradimo na kakovosti in zaupanju. Če ste tudi sami resni in se vidite v naši zgodbi, vas vabim, da se nam pridružite.

Stopite z nami v stik:

Pokličite me na telefon 040 504 245 ali mi pišite na mail info@fruktus.si. Spregovorimo lahko nekaj besed in odgovorim na vaša vprašanja in morebitne pomisleke. Do dodatnih informacij lahko pridete tudi na predstavitvenih seminarjih. Te občasno pripravljamo v Novem mestu in Ljubljani. Po predhodnem dogovoru lahko tudi kje drugje v Sloveniji. Za predstavitev je dovolj že okoli 5 interesentov, ki bi o zeliščni kozmetiki ali možnostih ustvarjanja dohodka, želeli vedeti več. Če imate sami še kakšnega prijatelja ali prijateljico, ki ga oz. jo omenjeno utegne zanimati, smo že na pol poti do organizacije predstavitvenega seminarja pri vas. Lahko kar v vaši dnevni sobi ali v bližnjem lokalu.

Razmislite in se pridružite Herbio ekipi tudi vi.

Matija Šega

Deli naprej ...

Pin It on Pinterest