Paket HERBIO SONČEK! Listi + losjon!

Paket HERBIO SONČEK! Listi + losjon!

Komentarji: Ni komentarjev

Konkretna zaščita pred soncem!

  • Losjon za zaščito pred soncem z aloe vero Herbio (200ml) z zaščitnim faktorjem 20. Ščiti pred škodljivimi UV žarki in obenem krepi samozaščito kože in podpira njeno regeneracijo.
  • 200g svežih listov aloje arborescens, ki jih lahko uporabite v primeru opeklin, ureznin, ran in ranic, pikov žuželk, oteklin ipd. Liste shranite v hladilniku, zavite v temen papir. Tako shranjeni so za uporabo na koži primerni še 2-3 tedne.

Cena: vse skupaj samo 23 EUR + strošek pakiranja in pošiljanja  Kupim paket HERBIO SONČEK!

*Ob naročilu dveh paketov ali več, stroška pakiranja in pošiljanja NE zaračunamo.

**Naročila odpošiljamo ob torkih in četrtkih.

 

OPIS IN DELOVANJE LOSJONA

Izredno vlažilna in negovalna zaščita pred škodljivim vplivom sončnih žarkov za obraz in telo. Rastlinski flavonoid iz tropske kasije ščiti na naraven način pred škodljivimi UV žarki in obenem krepi samozaščito kože in podpira njeno regeneracijo. Inovativna formula v kombinaciji z organskimi UV filtri z UV-A in UV-B zaščito, visoko vsebnostjo aloe vere s pantenolom in vitaminom E, kožo pomirja, ščiti pred prostimi radikali in izgubo vlage ter pred prezgodnjim staranjem kože.

Losjon je vodoodporen in primeren za vse tipe kože.

UPORABA

Izdelek za zaščito pred soncem nanesemo pred izpostavljanjem soncu. Zlasti po potenju, kopanju ali brisanju z brisačo izdelek večkrat ponovno nanesemo, da ohranimo zaščito. Tudi ko uporabljamo izdelek za zaščito pred soncem, ne ostajamo na soncu predolgo. Izogibamo se najmočnejšemu soncu. Še posebej pa zaščitimo dojenčke in majhne otroke. Prevelika izpostavljenost soncu resno ogroža vaše zdravje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pin It on Pinterest

Share This