Recepti za uporabo aloje + šampon BREZPLAČNO!

with Ni komentarjev

Preizkusite recepte iz knjige! Naslov: RECEPTI ZA UPORABO ALOJE ARBORESCENS Podnaslov: Z izkušnjami uporabnikov Avtor: Matija Šega Format: A5      • Strani: 105 Vezava: mehka, broširana Cena knjige in šampona za lase in telo aloja: samo 14,90 EUR + strošek poštnine … Več o tem!

Karitejevo maslo

with Ni komentarjev

Količina: 100 ml Cena: 13 EUR + strošek pakiranja in pošiljanja NI testirano na živalih. Primeren za izdelavo kreme iz aloje arborescens – RECEPT Izdelek ne vsebuje parabenov in mineralnih olj. Karitejevo maslo je primerno za vse tipe kože. Idealno … Več o tem!

Krema za sončenje + sadika BRAZPLAČNO!

with Ni komentarjev

Krema za zaščito pred soncem Količina: 100 ml Vodoodporna Za vso družino (tudi dojenčke in malčke) Zaščitni faktor: 20 Primerna za vse tipe kože. Za obraz in telo. Posebna ugodnost v MAJU in JUNIJU! 10 % POPUST! Cena: 18,00 EUR – … Več o tem!

Slovenska zeliščna kozmetika Herbio!

with Ni komentarjev

Sodelovanje s podjetjem Herbio smo začeli že pred časom, saj njihovi izdelki čudovito dopolnjujejo našo ponudbo. Z alojo arborescens okrepimo naše telo in imunski sistem. Z zeliščno kozmetiko Herbio pa poskrbimo, da tudi nase dajemo le najboljše. Herbio si tako … Več o tem!

Šampon in gel za prhanje iz aloe arborescens, 2 v 1

with Ni komentarjev

Šampon Aloe Arborescens ugodno deluje na lasišče, preprečuje prekomerno mastenje in izsuševanje, hkrati ščiti tudi roke. Lahko ga uporabljamo tudi kot gel za tuširanje. Uporaben vsakodnevno za vse vrste las in kože. Cena: 9,90 €     Količina: 200 ml Slovenski proizvod              … Več o tem!

Za vsako bolezen rož’ca raste

with Ni komentarjev

Ukvarjanje z alojo arborescens v zadnjih letih mi je odprlo oči in razširilo obzorje na številna nova področja. Najpomembnejše so vsekakor rastline in zelišča, ki tako kot aloja arborescens, blagodejno učinkujejo na naše telo. Aloea arborescens vsekakor ostaja številka ena … Več o tem!

Pin It on Pinterest