Kdo je pater Romano Zago

Kdo je pater Romano Zago

Komentarji: Ni komentarjev

Romano Zago bo letos dopolnil 84 let. Rodil se je 8. novembra leta 1932 v Lajeadu v Braziliji. Diplomiral je leta 1958, in sicer iz teologije in filozofije. Takrat je stopil v red manjših bratov, frančiškanov. Od takrat dalje lahko ob njegovem imenu skoraj vedno vidimo zapisano kratico OFM, ki predstavlja red katerega član je. Leta 1971 je diplomiral še iz portugalščine, francoščine ter španščine in književnosti na fakulteti PUCRS.

Prvič je v stik z receptom aloe arborescens prišel med službovanjem v mestu Pouso Novo. Takrat je služboval v župniji Svetega Antona na jugu Brazilije. Recept je takoj preizkusil in bil priča ozdravitvam, ki so ga navdušile do te mere, da recept še danes posreduje množicam po vsem svetu.

Kasneje je bil premeščen v Jeruzalem, kjer je poleg svojih dolžnosti širil tudi recept iz aloje. Med bolniki, ki so prejemali terapijo z alojo je beležil velike uspehe, zato se je takrat odločil, da bo te informacije skušal razširiti med čim več ljudi. Takrat je nastala tudi knjiga Raka lahko ozdravimo, katere novo in posodobljeno verzijo lahko naročite TUKAJ. Knjiga temelji na številnih uspehih in izkušnjah zdravljenja bolnikov z napitkom iz aloe arborescens. Posodobljena verzija za razliko od prejšnje izdaje knjige vsebuje številna znanstvena dognanja in raziskave, kjer tudi sodobna znanost potrjuje odlično moč aloe arborescens.

pater-romano-zago2

Zaradi uspeha, ki ga beleži napitek iz aloje, je bil Romano Zago povabljen na številne tečaje in konference na Portugalskem, Španiji, Švici, Franciji in Italiji. V Sloveniji na njegov obisk še čakamo. Danes Romano živi in dela v Braziliji, kjer pomaga bolnim in pomoči potrebnim.

Deli naprej ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pin It on Pinterest