Švedska grenčica – pripravek suhih zelišč z alojo

Švedska grenčica – pripravek suhih zelišč z alojo

Komentarji: Ni komentarjev

Količina: 100g

Cena: 14,90€

AKCIJA: Brez stroškov pakiranja in pošiljanja.

Izbrana suha zelišča za pripravo švedske grenčice.

Ime in priimek: (obvezno)

Ulica in hišna številka: (obvezno)

Poštna številka in pošta: (obvezno)

E-pošta: (obvezno)

Telefon: (obvezno)

Izberite način plačila: (obvezno)

Število paketov: (obvezno)

Želite še kaj sporočiti?

Potrjujem naročilo z obveznostjo plačila in sprejemam Splošne pogoje poslovanja.

*Naročila odpošiljamo ob torkih in četrtkih.

**V vrečki so priložena tudi podrobna navodila za izdelavo in uporabo.

Suha mešanica dolgo poznanih zdravilnih zelišč, skrbno nabranih, posušenih  in shranjenih za domačo pripravo eliksirja. Iz zelišč se pripravi stoletja uporaben eliksir – pripravek za lajšanje mnogih težav in bolezni. Mešanico suhih zelišč  z domačim žganjem pripravite sami doma.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA:
1 žlica (15 ml) pol ure pred jedjo (manjša apetit) ali po jedi (lajša napihnjenost in težave zaradi kalorične hrane) z vodo, čajem ali sokom zjutraj in zvečer. Zelišča shraniti v hladnem in suhem prostoru, nedosegljiva otrokom. Pripravljen eliksir lahko neprekinjeno uporabljate cca. 10 dni. Po enomesečnem premoru lahko jemanje ponovite.

MOŽNI STRANSKI UČINKI:
Lahko se pojavi alergija na preobčutljivo sestavin, odvisno od posameznika. Možni so črevesni krči in driska, bolečine v trebuhu, urin se lahko obarva rumeno-rjavo. V primeru kakršnih koli stranskih učinkov se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Prehransko dopolnilo ne nadomesti uravnotežene prehrane.

Otrokom in nosečnicam se uživanje eliksirja odsvetuje.

UPORABA:

Zeliščno mešanico stresite v stekleno posodo in prelijte z 1 do 1,5 litra žganja (40%) in pustite 25-30 dni v toplem prostoru ali na soncu. Vsebino vsak dan pretresite. Po preteku predpisanih dni, vsebino precedite in prelijte v manjše temne stekleničke. Zelišča, ki so ostala po odcejanju, pa lahko shranimo v hladilnik ali zamrzovalnik in uporabimo za pripravo obkladkov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pin It on Pinterest

Share This