Udeležila sem se delavnic v Sečovljah, kjer smo si lahko ogledalil vzgojo aloje arborescens in izvedeli veliko uporabnih informacij. Pripravili smo napitek, ki ga sedaj pridno uporabljam preventivno za izboljšavo imunskega sistema.
Ker sem kot začetnik – uporabnik rastline so mi bile vse vaše informacije v veliko pomoč pri nadalnji uporabi aloje.

Tanja

Na delavnici mi je bilo všeč, pridobil sem nova znanja, ki jih bom v prihodnosti z veseljem uporabljal v praksi, motila me je edino pozna ura delavnice, ker sem od kraja delavnice precej oddaljen.

Zmago K.

Predvsem bi rada pohvalila vašo organizacijo delavnice neposredno v Sečovljah.

Meni obisk in udeležba na podognih delavnicah pomeni ogromno. Možnost neposrednih odgovorov na moja vprašanja in na vprašanja ostalih udeležencev mi pomeni dosti. Menjava mnenj, kaj kdo že z alojo počne in kakšne izkušnje ima. Zame je to neprecenljivo.

Sama se z alojami že nekaj časa ukvajram.
Moram priznati, da sem prvo aloje vero dobila za darilo že kar nekaj let nazaj. Sama sem jo za razne izpuščaje, manjše in večje rane, pike insektov, razne odrgnine, opekline in podobne nepravilnosti na koži začela uporabljati že takoj in z pozitivnimi izkušnjami so se moje sadike začele tudi pridno množiti.

Sama sem alojo aborescenc kupila spomladi v vrtnariji Černe. Gospa mi jo je prodala z polno mero izkušenj in naporkov o vzgoji.

Iz ene jih je sedaj nastalo že nekaj.

Za napitek pa vsakič nekako kombinirim. Malo kupim, pa še par mojih listov dodam.

Sama si podobnih delavnic z novimi udeleženci še želim.

Hvala, za izčrpno vodenje delavnice.

Vesna

Pozdravljen,

Hvala za koristno delavnico, kjer smo se naučili narediti napitek in izvedeli vse odgovore glede uporabe in zdravilnih učinkih aloe arborescens. Napitek uporabljam preventivno in bom o pozitivnih učinkih povedala, ko bodo že vidni. Predvsem upam na dvig imunskega sistema in s tem manj prehladnih in virusnih obolenj.

Vse dobro tudi ostalim udeležencem in verjetno se še kdaj srečamo.

Anita G.

Jaz sem bila z delavnico zelo zadovoljna. Dobila sem veliko informacij in odgovore na vsa vprašanja. Doma sem naredila pripravek še za moža in hčero. Po enem mesecu uživanja vam sporočim rezultate.

Brigita R.

Pozdravljen g. Matija!

Delavnice sem se veselila (kot otrok),  že od takrat, ko sem izpolnila prijavnico. Moram Vas pohvaliti za skrbno pripravljen material za pripravo napitka. Zelo mi je bilo všeč, da sem lahko sama pripravila napitek po Vaših navodilih. Vem, da bo pomagal pri boljšem zdravju, saj je z ljubeznijo in skrbno pripravljen.

Prijateljicam sem se takoj pohvalila, da sem »bogatejša«  za nekaj znanja.

Katarina S.

Pozdravljeni,

Čeprav sem veliko informacij o aloi izvedela že iz vaše knjige in se na osnovi tega odločila, da si napitek izdelam tudi sama, sem bila vesela, ko sem opazila, da organizirate delavnico izdelave napitka. Zdi se mi, da je zelo uporabno, če ti nekdo pri prvi izdelavi pomaga z dodatnimi informacijami na vprašanja, ki se ti porajajo ob tem. Poleg tega sem bila tudi zelo vesela knjige o uporabi aloe aborescens v vsakdanjem življenju (napitki, kozmetika,..). Na delavnici smo prejeli tudi vse sestavine za izdelavo napitka in tako sem svoji aloji (ki sem jo kupila 2 tedna nazaj) prihranila nekaj dragocenih listov. Naslednjič pa se bom izdelave napitka bolj suvereno lotila tudi sama. Delavnica je povsem izpolnila moja pričakovanja.

Mogoče samo predlog za kakšno dodatno delavnico – ostali izdelki z uporabo aloe v vsakdanjem življenju.

Najlepša hvala za vse informacije in želim vam lep dan,

Jana

Jana

Pozdravljeni
11.oktobra sem se udeležil delavnice v Ljubljani. Ob sproščenem vzdušju sem izvedel nekaj novih informacij o aloji,ki jih ob prebiranju literature,do sedaj nisem zasledil.Poučna je bila tudi izdelava napitka,saj sem ob praktičnem prikazu in nekaj novih informacijah,svoje znanje še dodatno obogatil. Hvala Matiji za prijetno druženje in nova spoznanja.

Boris C.

Spoštovani Matija,

Na delavnico sem se prijavila, ker je skrajni čas, da poskrbim zase. Odločitev je padla, da je bolje preventiva kot kurativa. Bila sem zadovoljna in vse kar me je zanimalo sem izvedela, še najbolj vesela sem pa bila, da smo napitek lahko sami pripravili in ga že uživam.

Želim vam vse dobo in sem prepričana, da se še vidimo.

Lidija G.

Na delavnici sem dobila konkretna navodila. Vesela sem bila vaših razlag in izkušenj, ki ste nam jih na zanimiv način predstavili. Zelo dobrodošle so bile tudi izkušnje ostalih udeleženk delavnice. Svoje vtise sem posredovala tudi svojim prijateljicam.

Renata G.