Šampon iz aloje je res odličen. Z njim si sedaj umivam lase že skoraj pol leta in bom tudi nadaljevala. Ne le jaz, ampak tudi ljudje okoli mene opažajo korenite spremembe mojega lasišča na bolje.

Janja

Ker imam zelo mastno lasišče, sem bila zelo skeptična pred uporabo šampona. Zelo redko namreč najdem šampon, ki bi odgovarjal mojemu lasišču. Vendar ker imam odlične izkušnje z alojo arborescens, sem se odločila preizkusiti tudi šampon. Moram reči, da je fantastičen. Res. Sedaj ga uporabljam že kakšna dva meseca in so moji lasje povsem drugi. Ne zamenjam za nič drugega. Sem verjetno prva v vrsti, ki čaka za nakup, ker mi bo testnega šampona kmalu zmanjkalo.

Maja G.

Imam precej suho lasišče in mi je hči predstavila vaš šampon. Nekajkrat sem ga preizkusil, sedaj mi je pa uporaba že kar prešla v navado. Sicer se mi lasišče še ni povsem uredilo, ampak je razlika več kot očitna. Za popolno ureditev bom verjetno moral šampon uporabljati nekaj časa. Ampak vseeno, že če ostane kot je trenutno, je super. Hvala vam za ta šampon!

Ivan K.

Moram vam sporočiti, da je šampon odličen. Res se ob prvem nanosu sploh ne peni in misliš “saj ne bo nič”. Ko drugič šamponiraš lasišče in dobro izpereš, so laski kot svileni. Tudi za tuširanje je šampon odličen – koža je kot svilena in mehka.

Kristina