Moji mami sem z alojo pomagala, ko je zbolela za “herpes zoster” oz. koprivovko na trebuhu, ki se je razširil vse do križa. Ker dobiš pri zdravniku le 3 tablete in nič mazila, je bilo to zelo hudo. Ker sem si sama pred časom z alojo pozdravila ječmen na očesu, me ni bilo strah, da bi ga kaj polomila tudi pri mami. Iz listov sem nastrgala veliko količino “želeja” in ga direktno-z uporabo medicinskih rokavic-nanesla na herpes. Nato sem vse povila. Že drugi dan je bilo vidno izboljšanje, v štirih dneh pa so se mehurčki in rane posušile in odpadle. Ne morete si misliti, kakšni povoji so bili. Mama je komaj čakala, da ji nanesem drug dan novo, saj jo je aloja tudi hladila in ji pomagala preboleti srbenje in bolečine. Samo na delu, kjer je izbruhnil herpes, je ozdravitev trajala malo dalj časa, kakšen teden. Zdravnica dobesedno ni mogla verjeti svojim očem.

Dragica P.

Tudi sama uporabljam aloe arborescens v svežih napitkih s sadjem. Včasih uporabim le gel, dostikrat pa dam v mikser cel list.

Tanja

Pojedla sem okoli 10 listov aloje, zjutraj na tešče, počutila sem se sveže, dobro in apetit se mi je zelo zmanjšal.

Romana

Doma imam tri odrasle rastline in sama pripravljam proizvod po receptu. Naj povem, da je moj oče jemal doma narejen pripravek in mu je zdravnik na pregledu dejal, da ima kri mladeniča.

Nevenka

Imam tumor v glavi. Opravila sem ioenergetski pregled, kjer so mi svetovali jemanje pripravka iz aloe.

Vida B.

Moje izkušnje z aloe so super, počutim se kot bi se mi telo čisto spucalo, prvič odkar sem jemala aloe sem imela ne bolečo menstruacijo, pa tudi lasje so bolj sijoči. Cena pripravka se mi zdi solidna, glede na to da res unčikuje mi ni preveč drag. Glede na to v kakšnem norem tempu živimo se raje odločim kar za nakup pripravka.

Valerija

Nad izdelkom sem navdušena saj se mi je proti koncu jemanja prvega pripravka začelo čistiti telo fizično- po obrazu sem dobila mozolje, ki jih poprej nisem imela, koža je postajala bolj sijoča in tudi oči so postajale jasnejše. Tudi počutje se mi je občutno spremenilo, imela sem mnogo več energije, dobre volje, za kar sem opazila tudi pri babici-lahko je celi dan opravljala dela skozi celi dan, kar poprej ni mogla.

Tanja

Mislim oz. sem prepričan, da so izkušnje s pripravkom zelo pozitivne. Telo se nekako očisti, verjetno tudi razstruplja, je pa res, da sem precej spremenil predvsem način prehrane. In kljub temu, da sem v kratkem času razmeroma precej izgubil na teži, seveda hote, se to ni na ničemer odražalo negativno.

Robert

Ker sem premagala raka dojke, sem se po zdravljenju odločila, da še preventivno zaužijem dva pripravka iz aloe arborescens, tako bom delala vsako leto. Napitek priporočam vsem, ko beseda nanese na bolezen!

Danica

Pozdravljeni! Jaz sem tista, ki je zadnjič na predavanju vzela knjigo receptov, zaradi težav s sivo mreno. Moram vam povedati, da sem knjigo na dušek prebrala in takoj poizkusila z uporabo na očesu. Danes vam lahko z veseljem povem, da operacije nisem potrebovala, saj je siva mrena nekako šla nazaj in z očmi trenutno nimam več težav. Hvala vam g. Matija!!

Marijana L.

1 2