Branje knjige Zamolčana skrivnost aloje arborescens me je že od vsega začetka pritegnilo, saj vsebuje pripoved pisatelja, ki se je z alojo srečal najprej sam oz. njegova babica in opisuje svojo zgodbo o uspehu, ki ga je dosegla babica pri uživanju aloje. V nadaljevanju se je dotaknil uživanja prehranskih dodatkov, ki res niso vse tisto, kar nam proizvajalci obljubljajo, nekateri so za nas bolj škodljivi kot koristni. Poudaril je pomembnost uživanja domače hrane, kar tudi sama zelo cenim in uživam doma pridelano hrano. Prav tako lepo opisuje pomembnost uživanja domačega medu, ki ga tudi jaz uživam vsakodnevno in se mi zdi, da mi veliko pomaga pri odpornosti organizma.

Celotna knjiga se lepo navezuje od svojih izkušenj z alojo, do uporabnosti medu, zopet so tu opisane izkušnje, ki podkrepijo koristnost medu, do spopadanja svoje babice z rakom s pomočjo pripravka iz aloje do samega opisa aloje arborescens, izdelavo pripravka in bolezni, katere naj bi s pomočjo pripravka lahko premagali oz. z njim pripomogli k prejšnji ozdravitvi.

Lepo so opisani tudi stranski učinki, katerih se vsi seveda najbolj bojimo (vsaj pri zdravilih), zelo pa mi je pri vsem tem všeč, da je večkrat poudarjeno, da se mora aloja uživati z vednostjo zdravnikov, ker res pri nekaterih boleznih, ki še niso bile dovolj preizkušene, bi lahko aloja povzročila tudi mogoče neželjene učinke.

Zanimivost te knjiga teži ravno na lastnih izkušnjah in izkušnjah  ter raziskavah patra Romana Zage. Na koncu je opisana še vzgoja te čudovite aloje, skratka za mene je bilo branje te knjige poučno in v velik užitek, saj  tudi sama raje uživam naravno gojena tako živila kot tudi zdravilne pripravke, v kolikor mi to zdravniki dopuščajo.

Mojca Potočnik

Knjigo Zamolčana skrivnost aloje arborescens sem z veseljem prebrala. V njej sem izvedela veliko zanimivih in nepoznanih lastnosti o tej rastlini, ki ima sedaj svoj prostor tudi v naši družini. Napitke pripravljamo za preventivo in jih s presledki redno uživamo. Da pa se bo skrivnost aloje širila, knjiga potuje med sosedi in prijatelji. Zelo se že veselim obiska nasada aloj v Sečovljah, kjer bomo kupili nove aloje. Hvala vam, da ste s knjigo pripomogli, da bo marsikdo namesto zdravil uporabil raje alojo. Želim vam veliko uspeha pri promociji in širjenju zamolčane skrivnosti o aloji arborescens tudi v prihodnje.

Sonja Sešel Guček

Knjigo sem prebrala. Je polna dobrih nasvetov. Od tega kako skrbeti za aloe arborescens, do tega kako pripraviti napitek, kremo in še marsikaj. Vsi navsveti bodo še kako prišli prav. Zelo sem zadovoljna s knjigo. Še enkrat se vam zahvaljujem za knjigo Zamolčana skrivnost aloje arborescens.

Andreja Lamp

Imam tumor v glavi. Opravila sem ioenergetski pregled, kjer so mi svetovali jemanje pripravka iz aloe.

Vida B.

Od mame sem prejela v dar eno manjšo alojo in sem v knjigi našla vse kar sem potrebovala, da mi sedaj rožica že drugo leto super uspeva. Informacije v knjigi so pregledno zapisane tudi za nas, ki nam vzgoja rastlin ni ravno najbolj domača.

Breda