Dokler nisem naletela na vas preko Facebooka, sploh nisem vedela, da obstaja aloja arborescens. Ko sem se prijavila in dobila knjigo ter sedaj še brošuro, sem postopoma postala prava poznavalka aloje. Danes napitek redno uživam in ga priporočam svojim prijateljem, saj sem z njim zadovoljna.

Nastja

Izredno uporabne informacije. Danes številni za kaj takšnega računajo, vi pa to tako dobronamerno delite z nami, ki nam takšne informacije še kako koristijo. Naj se vam ta dobra dela večkrat povrnejo. Res hvala vam za vse kar nam takole poklanjate.

Marija M.

Hvala vam za te informacije. Res so mi bile v pomoč pri razumevanju same uporabe. Ker prej sem se res lovila in nisem bila sigurna v informacije, ki sem jih dobila od znancev in so si bile pogosto nasprotujoče. Na tak način pa je človek nekako bolj prepričan, da je to kar dela pravilno. Hvala vam še enkrat g. Matija.

Marjanca K.

Še pred letom dni doma nismo nič vedeli o Aloi Arborescens. Z vašo zloženko, nasveti preko facebooka (ki jih redno spremljam), pa sem izvedela toliko, da sem si letos kupila to zdravilno rastlino. Zelo sem vesela vsakega novega nasveta, obiskati pa si želim tudi vašo delavnico. Želim, da še naprej delite vaše neprecenljivo znanje z nami.

Sonja