Z ruskim receptom nad raka dojke

Z ruskim receptom nad raka dojke

Komentarji: Ni komentarjev

SONJA R.: Decembra 2004 sem bila operirana na levi dojki, zaradi invaznega karcinoma (raka). Takoj po operaciji so mi zdravniki na konziliju povedali, da je huje, kot so pričakovali. Na izvidu je pisalo »bolnica s slabo prognozo ozdravitve«. Ta ruski recept mi je dala sestrična, ki je imela informacije od več ljudi, da jim je ta napitek pomagal. Jaz sem imela 8 kemoterapij in 30 obsevanj, in po tem sem si naredila ta napitek, saj baje ni dobro uživati napitka med samo terapijo in obsevanji, ampak ko je to vse opravljeno. Napitek sem naredila po naslednjem receptu:

  • 500 g listov aloa vere arborescens
  • 7 dl kakovostnega rdečega vina
  • 3 dl čistega alkohola, ki ga kupiš v lekarni
  • 600 g meda-satovnico
  • 100 g cirkolije,

Za liste je pisalo, da se zmeljejo na stroj za mletje mesa. Zmešane sestavine sem vlila v litrske steklenice (2) in hranila v hladilniku (nisem jih nič zavila v Alu folijo, čeprav menim, da je verjetno tako bolje) in uživala, kot imate vi napisano v receptu. Pred vsako uporaba sem steklenico pretresla, da se je usedlina povezala s tekočino in to jemala tako dolgo, da sem vse porabila. Po nekem času uživanja tega napitka sem se počutila bolje in verjamem, da mi je ta napitek pomagal, saj sem kljub slabi prognozi zdravnikov po 11. letih še vedno tu.

Upam, da bo ta moja izkušnja s tem napitkom pomagala še komu.

Lep pozdrav

Sonja R.

* K napisanemu bi za lažje razumevanje želel dodati še tole. Aloe vera arborescens ne obstaja. Lahko uporabimo aloe vero ali alojo arborescens. Več o samem receptu si lahko preberete tukaj.

** Pogosto se uporabniki sprašujemo, ali uživati napitek med kemoterapijo ali ne? Sodobne raziskave v sosednji Italiji so dokazale, da vzporedno uživanje napitka poveča učinek kemoterapije. Povzetek raziskave najdete tukaj.

ZAUPAJ NAM SVOJO IZKUŠNJO Z ALOE
VEČ ZGODB IN IZKUŠENJ UPORABNIKOV

Več o aloji arborescens si preberite v knjigi:

knjigaPrva slovenska knjiga o aloe arborescens!

Naslov: Zamolčana skrivnost aloje arborescens
Podnaslov: Za uspešen boj z rakom

Avtor: Matija Šega
Format: 16,5 x 16,5 cm
Strani: 120
Vezava: Mehka, broširana

Prodanih že okoli 2.500 izvodov!

Cena: 20 EUR + strošek poštnine

Kupim knjigo ZAMOLČANA SKRIVNOST ALOJE ARBORESCENS!

Deli naprej ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pin It on Pinterest