Prikaz vseh 5 rezultatov

Delavnica izdelave napitka iz aloje arborescens + aloe šampon
Vsebina: napitek izdelan na delavnici, po receptu brazilskega patra Romana Zaga
Količina: 830 g
Embalaža: steklen kozarec
Pakirano: zavito v papir in embalažo za pošiljanje
Priloga: navodila za uporabo in shranjevanje
Dodatno: šampon iz aloje Herbio v vrednosti 9 EUR, za samo 2 EUR.

Delavnica izdelave napitka iz aloje arborescens – brez udeležbe
Vsebina: napitek izdelan na delavnici, po receptu brazilskega patra Romana Zaga
Količina: 830 g
Embalaža: steklen kozarec
Pakirano: zavito v papir in embalažo za pošiljanje
Priloga: navodila za uporabo in shranjevanje

Delavnica izdelave napitka iz aloje arborescens – brez udeležbe in brez žganja
Vsebina: napitek izdelan na delavnici, po receptu brazilskega patra Romana Zaga
Količina: 830 g
Embalaža: steklen kozarec
Opomba: BREZ ŽGANJA*
Pakirano: zavito v papir in embalažo za pošiljanje
Priloga: navodila za uporabo in shranjevanje

Delavnica izdelave napitka iz aloje arborescens – z udeležbo
Program: delavnica izdelave napitka iz aloje, po receptu patra Romana Zaga
Vsebina: sveže liste aloje, žganje, med, steklen kozarec, pokrov, vrečko ali ALU folijo in vse potrebne pripomočke za izdelavo napitka
Kdaj: po predhodnem dogovoru
Število udeležencev delavnice: od 1 do 3
Kje: prostori podjetja Fruktus v Novem mestu
Čas trajanja: do 45 min
Informacije, izkušnje, navodila in strokovno vodenje delavnice.
Narejen napitek odnesete seboj domov.

Napitek iz aloje arborescens, po receptu patra Zage
Količina: 830 g
Sestavine iz ekološke pridelave
Brez konzervansov
Izdelek je narejen po starodavnem receptu, ki ga je v svoji knjigi “Cancer tem cura” (Raka lahko ozdravimo) prvi predstavil in opisal brazilski pater Romano Zago. Od takrat se je njegova uporaba razširila po vsem svetu in tudi v Sloveniji napitek danes uživajo številni. Pater v knjigi opisuje svoje izkušnje z napitkom pri odpravljanju številnih bolezni.
Sestavine izdelka so med, sveži listi aloje arborescens in alkohol. Vse sestavine so biološke pridelave.