Recept za napitek patra Romana Zaga

with Ni komentarjev

Za napitek, s katerim lahko odpravimo kopico bolezni in si z njim celo pomagamo v boju proti raku in AIDSu potrebujemo naslednje pripravke: 350 gramov Aloe Arborescens – nujno je, da je aloja gojena na biološki način. Priporočljivo je, da … Več o tem!

Z alojo proti močnemu kašlju

with 2 komentarja

Po nekaterih informacijah naj bi aloja izgubila svoje učinkovine, če jo obdelujemo z visko temperaturo. Pogosto pa naletim na starodavne recepte, kjer se alojo lahko uporablja tudi tako, da jo prekuhamo. Po besedah uporabnikov, funkcionira. Eden takšnih receptov je zapisan … Več o tem!

Starodavni recept, ki se je širil od ust do ust

with 2 komentarja

V stoletjih uporabe aloe arborescens se je oblikovalo več različic recepta za izdelavo napitka. Danes nam je vsem najbolj znan recept patra Romana Zage, ki ga je predstavil v svoji knjigi Raka lahko ozdravimo. V nadlajevanju pa vam razkrivam še … Več o tem!

Je ruski recept prof. Slavinskega izmišljen?

with Ni komentarjev

O tem receptu sem pred časom že pisal. Takrat sem tudi izrazil dvom o verodostojnosti recepta. Ne le, da je o njem znanega zelo malo, tudi o ruskem profesorju dr. Slavinskem in njegovemu obstoju na spletu do tega trenutka nisem … Več o tem!

Kako pomembno je žganje v napitku iz aloje?

with Ni komentarjev

Ravnokar sem listal knjigo Raka lahko ozdravimo in opazil poglavje o pomembnosti žganja v napitku po receptu brazilskega patra Romana Zaga. Ne spomnim se, da bi kdaj pisal kaj na to temo, zato sem se odločil, da se na tem … Več o tem!

Namesto alkohola v napitku lahko uporabimo naraven domač jabolčni kis

with Ni komentarjev

Bralec iz Kopra mi je poslal to uporabno informacijo, ki je sam do tega trenutka nisem zasledil nikjer. Članek na spletni strani zdravljebezdoktora.com navaja podatek, da lahko namesto žganja uporabimo tudi naraven jabolčni kis. Torej rešitev za tiste, ki žganja … Več o tem!

Učinkovito hujšanje z aloe arborescens

with Ni komentarjev

Uživanje aloe arborescens naj bi po nekaterih informacijah pomagalo uravnavati težo. To sicer ne pomeni, da bodo ob uživanju aloje, odvečni kilogrami začeli leteti od vas. Žal ni tako preprosto in mislim, da dolgoročno tako enostavna rešitev za učinkovito hujšanje … Več o tem!

Limonada z alojo in ingverjem

with Ni komentarjev

Odločil sem se, da z vami delim naslednji recept, ki je več kot primeren za prihajajoče vroče pomladne dneve. Poleg osvežujočega okusa gre za pravo vitaminsko bombo, ki lahko okrepi naše telo in nam omogoči gladek prehod v toplejše dneve. … Več o tem!

Nov recept, ki ga je potrdila tudi stroka

with Ni komentarjev

Izredno zanimanje za knjige z napako Ko sem prejšnji teden ponudil 5 poškodovanih knjig, sem vam tudi zastavil vprašanje, da mi sporočite, zakaj menite, da bi ravno vi najbolj potrebovali knjigo receptov. Moram reči, da sem bil zelo presenečen nad … Več o tem!

RECEPT: Smrkanje in zamašen nos

with Ni komentarjev

Ker smo ravno v času viroz in prehladov, sem se odločil, da je čas za objavo naslednjega recepta. Aloe arborescens na ta način uporabljamo pri zamašenem nosu, izcedku iz nosu oziroma na splošno pri vnetju sinusov. Potrebujete le glavico česna, … Več o tem!

1 2 3 4

Pin It on Pinterest