Aloe arborescens recept: Korak za korakom do domače alojine tinkture

Komentarji: Ni komentarjev

Aloe arborescens je vrsta rastline, ki je znana po svojih zdravilnih lastnostih. Pogosto jo ljudje uporabljajo za zdravljenje različnih bolezni, kot so rak, diabetes, artritis, prebavne težave in še več. Ena izmed možnosti uporabe aloe arborescens je priprava alojine tinkture. … Več o tem!

Recept za napitek patra Romana Zaga

Komentarji: Ni komentarjev

Za napitek, s katerim lahko odpravimo kopico bolezni in si z njim celo pomagamo v boju proti raku in AIDSu potrebujemo naslednje pripravke: 350 gramov Aloe Arborescens – nujno je, da je aloja gojena na biološki način. Priporočljivo je, da … Več o tem!

Policist je bil prepričan, da sem mrtvo pijan za volanom svojega avtomobila

Komentarji: Ni komentarjev

Pred nekaj minutami sem se vrnil domov in sem si rekel, da tole prigodo moram objaviti na blogu. In sicer me je malo prej ustavil policist, ki je bil prepričan, da sem za volanom vozila na mrtvo pijan. Da boste … Več o tem!

Kleopatrina krema iz aloe arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Ljudje že zelo dolgo uporabljamo aloe arborescens in temu primeren je tudi spekter najrazličnejših receptov za kreme, napitke, maske ipd. Žal so se ti recepti večinoma porazgubili. Še vedno pa obstajajo posamezniki, ki uporabljajo aloe arborescens in iz nje izdelujejo … Več o tem!

Recept prof. Slavinskega za pripravo aloe arborescens – Ruski recept

Komentarji: Ni komentarjev

Gre za star recept, ki naj bi prihajal iz Rusije. Avtor oziroma njegov začetnik naj bi bil profesor dr. Slavinski. Če povem po pravici, sam pripravka na ta način še nisem delal. Enostavno ni bilo potrebe, ker mi je recept … Več o tem!

Prodajna mesta knjige Zamolčana skrivnost aloje arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Knjiga Zamolčana skrivnost aloje arborescens je trenutno dosegljiva v naslednjih knjigarnah po Sloveniji, kjer jo lahko pred nakupom prelistate in na lastne oči presodite ali je vredna nakupa. DZS: DZS BTC HALA VIII DZS MC LJUBLJANA DZS MC DOMŽALE DZS MC KAMNIK … Več o tem!

Siva mrena je čudežno izginila

Komentarji: Ni komentarjev

Še ena zgodba mojega dedika, kateri je k srečnemu razpletu prispevala Aloja arborescens. Pričelo se je s postopoma vse bolj motnim vidom enega njegovega očesa. Obisk pri zdravniku je pokazal, da je krivec siva mrena. Zdravniki so bili mnenja, da … Več o tem!

Sok iz aloe in pomaranč

Komentarji: Ni komentarjev

V primeru izdelave takšnega soka težko pridemo do naravno pridelanih pomaranč. Kljub temu je to sadež, ki je pri nas zelo razširjen in nisem mogel mimo, da ne bi zapisal možnosti izdelave soka iz aloe arborescens in pomaranč. Gre namreč … Več o tem!

Pin It on Pinterest