Recept za napitek patra Romana Zaga

Komentarji: Ni komentarjev

Za napitek, s katerim lahko odpravimo kopico bolezni in si z njim celo pomagamo v boju proti raku in AIDSu potrebujemo naslednje pripravke: 350 gramov Aloe Arborescens – nujno je, da je aloja gojena na biološki način. Priporočljivo je, da … Več o tem!

Vas več uživa en napitek iz aloje in medu?

Komentarji: Ni komentarjev

Ker smo trenutno v času prehladov in viroz, se je pojavil naslednji problem pri uživanju aloe arborescens. V nadaljevanju bom temu namenil nekaj besed. Običajno družinski člani, tudi sam nisem izjema, pogosto uživamo napitek iz istega kozarca. Včasih celo z … Več o tem!

Hujšanje s pomočjo aloje

Komentarji: Ni komentarjev

Hujšanje z alojo arborescens Verjamem, da ste lepo preživeli praznike, v krogu najdražjih in ob polno založeni mizi. Žal smo nekateri tudi zaužili kakšen kos potice več kot bi si želeli in si sedaj s tem belimo glavo. No, gospa … Več o tem!

Sladkorna bolezen in napitek iz aloje

Komentarji: Ni komentarjev

Aloja se uporablja tudi v primeru sladkorne bolezni Pri pisanju nove knjige o uporabi aloje arborescens se te dni mudim ravno okoli sladkorne bolezni in učinka aloje nanjo. Da ne boste čakali na izid knjige, sem nekaj informacij o tem … Več o tem!

Pazi na zastrupitev z alojo arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Zastrupitev z alojo arborescens V letih, ko se aktivneje ukvarjam z alojo arborescens mi je nekaj oseb sporočilo, da so se zastrupili z uživanjem napitka iz aloje arborescens in medu po receptu patra Zage. Čeprav gre le za nekaj oseb, … Več o tem!

Včasih je potrebna vztrajnost

Komentarji: Ni komentarjev

V letih ukvarjanja z alojo arborescens sem ugotovil, da je vanjo potrebno verjet. Vendar to ne na nek duhoven ali celo kulten način. Rezultatov enostavno ni moč doseči z nečim v kar ne verjamemo. Kaj imam v mislih? Konkretno primere … Več o tem!

Pri 71 letih brez očal

Komentarji: Ni komentarjev

Obstajajo res samo dobre izkušnje? Ves čas se sprašujem, ali obstajajo samo dobre izkušnje uporabnikov z alojo arborescens. Samo takšne mi namreč sporočate. Tudi naslednja zgodba Toneta ima srečen konec. Zato se sprašujem, ali sploh ima kdo med vami slabo … Več o tem!

Limonada z alojo in ingverjem

Komentarji: Ni komentarjev

Odločil sem se, da z vami delim naslednji recept, ki je več kot primeren za prihajajoče vroče pomladne dneve. Poleg osvežujočega okusa gre za pravo vitaminsko bombo, ki lahko okrepi naše telo in nam omogoči gladek prehod v toplejše dneve. … Več o tem!

Uporaba aloje za sončenje

Komentarji: Ni komentarjev

Na plažo z listom aloje Vsekakor je dobra senca najboljša obramba pred močnim soncem. Ampak včasih želimo samo ležati na plaži, plavati, ali pa nas čakajo različna opravila, ki jih je potrebno opraviti kljub močni pripeki. Zato bi vam želel … Več o tem!

Za vsako bolezen rož’ca raste

Komentarji: Ni komentarjev

Ukvarjanje z alojo arborescens v zadnjih letih mi je odprlo oči in razširilo obzorje na številna nova področja. Najpomembnejše so vsekakor rastline in zelišča, ki tako kot aloja arborescens, blagodejno učinkujejo na naše telo. Aloja arborescens vsekakor ostaja številka ena … Več o tem!

1 2 3

Pin It on Pinterest