Do dodatnega zaslužka s Herbio zeliščno kozmetiko

Komentarji: Ni komentarjev

Herbio kariera S promocijo kakovostne zeliščne kozmetike, prehranskih dodatkov in linijo parfumov si lahko ustvarite svoj lasten posel brez začetnih finančnih vložkov in tveganja. S prodajo kakovostnih, slovenskih izdelkov, ki so plod domačega znanja. Ne potrebujete proizvodnih prostorov ali najetih … Več o tem!

Sproščeni večeri ob aloji, kozmetiki in še marsičem

Komentarji: Ni komentarjev

Vsak četrtek se skupina (neobvezno) sreča in izmenja informacije, izkušnje, nasvete… Gre za sproščene večere ob čaju, kavi ali pivu, kjer boste izvedeli marsikaj o zeliščni kozmetiki Herbio, o prehranskih dodatkih in liniji parfumov iLove Parfums. Seveda beseda teče tudi … Več o tem!

NAGRADNA IGRA Pripravljeni na jesen? Z alojo!

Komentarji: 22 komentarjev

Nagradna igra je zaključena! Vsem se zahvaljujemo za sodelovanje. Nagrajenci so naslednji: Marjana Papež – rastlina Tina Rajšp – paket Petra Peršak Voršič – listi Tomaž Švagelj – gel Majda Bogataj – knjiga receptov Petricija Košiček – šampon Nagrajenci lahko … Več o tem!

Informativni letak vam BREZPLAČNO pošljem na dom!

Komentarji: 1 komentar

V preteklosti sem izdelal dva informativna letaka z osnovnimi informacijami o aloji arborescens. Oba sta bila odlično sprejeta in številne smo na vašo željo tudi razpošiljali po Sloveniji. Mnogi jih še danes skrbno hranite. S tega razloga sem se ponovno … Več o tem!

Anketa namenjena uporabnikom aloje arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Anketni vprašalnik je namenjen uporabnikom aloje arborescens. S pomočjo anketnega vprašalnika želimo izvedeti kakšno je širše poznavanje aloje arborescens med slovenskimi uporabniki in uporabnicami. Izpolnjevanje vprašalnika vam bo vzelo le kakšno minuto vašega časa. Bodo pa rezultati v izredno pomoč … Več o tem!

Arhiv e-novic

Komentarji: Ni komentarjev

Ker me pogosto sprašujete po informacijah iz preteklih mailov, ki ste jih bodisi izgubili, ali jih niti niste prejeli, sem se odločil, da jih naredim javne in na tem mestu dostopne vsem. Razlogi, zakaj nekateri ne pridete do mailov, ki … Več o tem!

Širimo uporabo aloe arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Ta možnost je bila do sedaj na voljo le izbranim podjetjem. Tokrat pa sem se odločil, da se o tem obrnem tudi na vse ostale, ki bi želeli pri tem sodelovati. In sicer pripravljam novo izdajo knjige Recepti za uporabo … Več o tem!

S priporočili do knjige povsem brezplačno!

Komentarji: Ni komentarjev

Izbirate lahko med dvema knjigama o aloe arborescens. Prva je že s skoraj 1.500 prodanimi izvodi Zamolčana skrivnost aloje arborescens. Druga s skoraj 200 prodanimi izvodi v prvih treh tednih pa je Recepti za uporabo aloje arborescens. Knjigo si izberete … Več o tem!

Naravni sok iz aloje, domačega medu in informirane vode

Komentarji: Ni komentarjev

Ravnokar ga pijem in sem se spomnil, zakaj tega ne bi delil z vami. Čeprav je sok iz aloje in medu mogoče bolj primeren za vroče poletne dni, odlično prija tudi danes, ko je zunaj več kot pol metrska snežna … Več o tem!

Aloe arborescens je učinkovita tudi pri hišnih ljubljenčkih

Komentarji: Ni komentarjev

Večkrat sem že pisal o tem, kako učinkovita je lahko aloe arborescens pri ljudeh. Tokrat pa dodajam izkušnjo, ki jasno kaže na to, da enako blagodejno vpliva tudi na živali. Pes ženinih staršev si je med potikanjem po gozdu poškodoval … Več o tem!

1 2

Pin It on Pinterest