Zaupaj nam svoje izkušnje z alojo arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

  Ime (lahko izmišljeno)

  Vaš eMail (obvezno)

  Moja izkušnja

  *S posredovanjem lastne izkušnje dovoljujem podjetju Fruktus, Matija Šega s.p., da jo objavi na spletu in v tiskani verziji z namenom širjenja informacij o uporabi aloje arborescens.

  Mnenja uporabnikov aloje arborescens

  Moji mami sem z alojo pomagala, ko je zbolela za “herpes zoster” oz. koprivovko na trebuhu, ki se je razširil vse do križa. Ker dobiš pri zdravniku le 3 tablete in nič mazila, je bilo to zelo hudo. Ker sem si sama pred časom z alojo pozdravila ječmen na očesu, me ni bilo strah, da bi ga kaj polomila tudi pri mami. Iz listov sem nastrgala veliko količino “želeja” in ga direktno-z uporabo medicinskih rokavic-nanesla na herpes. Nato sem vse povila. Že drugi dan je bilo vidno izboljšanje, v štirih dneh pa so se mehurčki in rane posušile in odpadle. Ne morete si misliti, kakšni povoji so bili. Mama je komaj čakala, da ji nanesem drug dan novo, saj jo je aloja tudi hladila in ji pomagala preboleti srbenje in bolečine. Samo na delu, kjer je izbruhnil herpes, je ozdravitev trajala malo dalj časa, kakšen teden. Zdravnica dobesedno ni mogla verjeti svojim očem.

  Dragica P.

  Tudi sama uporabljam aloe arborescens v svežih napitkih s sadjem. Včasih uporabim le gel, dostikrat pa dam v mikser cel list.

  Tanja

  Pojedla sem okoli 10 listov aloje, zjutraj na tešče, počutila sem se sveže, dobro in apetit se mi je zelo zmanjšal.

  Romana

  Doma imam tri odrasle rastline in sama pripravljam proizvod po receptu. Naj povem, da je moj oče jemal doma narejen pripravek in mu je zdravnik na pregledu dejal, da ima kri mladeniča.

  Nevenka

  Imam tumor v glavi. Opravila sem ioenergetski pregled, kjer so mi svetovali jemanje pripravka iz aloe.

  Vida B.

  Moje izkušnje z aloe so super, počutim se kot bi se mi telo čisto spucalo, prvič odkar sem jemala aloe sem imela ne bolečo menstruacijo, pa tudi lasje so bolj sijoči. Cena pripravka se mi zdi solidna, glede na to da res unčikuje mi ni preveč drag. Glede na to v kakšnem norem tempu živimo se raje odločim kar za nakup pripravka.

  Valerija

  Nad izdelkom sem navdušena saj se mi je proti koncu jemanja prvega pripravka začelo čistiti telo fizično- po obrazu sem dobila mozolje, ki jih poprej nisem imela, koža je postajala bolj sijoča in tudi oči so postajale jasnejše. Tudi počutje se mi je občutno spremenilo, imela sem mnogo več energije, dobre volje, za kar sem opazila tudi pri babici-lahko je celi dan opravljala dela skozi celi dan, kar poprej ni mogla.

  Tanja

  Mislim oz. sem prepričan, da so izkušnje s pripravkom zelo pozitivne. Telo se nekako očisti, verjetno tudi razstruplja, je pa res, da sem precej spremenil predvsem način prehrane. In kljub temu, da sem v kratkem času razmeroma precej izgubil na teži, seveda hote, se to ni na ničemer odražalo negativno.

  Robert

  Deli naprej ...

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  Pin It on Pinterest