Naj na kratko povem nekaj o tem kdo sem in kaj je moj namen.

Zgodovina uporabe medu

Matija ŠegaMed je v naši družini prisoten že odkar pomnim. Dedek je bil namreč čebelar in tako je skozi čas name prenesel precej znanja o medu in čebelah. Že dolgo se zavedam kako koristen je čebelji med, saj imamo v družini z njim precej pozitivnih izkušenj. Ena izmed takšnih, ki bi utegnila zanimati tudi vas, je prav gotovo slednja, o ozdravitvi roke s pomočjo domačega medu.

Tako kot je dedek v preteklosti s pomočjo domačega medu ozdravil roko, v naši družini z medom pogosto zdravimo najrazličnejše poškodbe in bolezni. Danes vam preko spletne strani, ki jo trenutno berete, želim ponuditi naša znanja in izkušnje. Tako tista z domačim medom, kot z aloe arborescens v nadaljevanju.

Z aloe arborescens nad raka

Za alojo arborescens sem prvič slišal v letu 2007. V našo hišo jo je prinesla moja babi. Imela je raka in je preizkušala različne možnosti, ki bi ji omogočile preživetje. Med drugim je preizkusila tudi napitek iz aloe arborescens z medom.

Takrat temu nisem polagal posebne pozornosti. A babi je v dokaj kratkem obdobju s pomočjo aloje premagala raka. Mojo pozornost je nato pritegnil še dedek, ko sem ga peljal na operacijo sive mrene. Operacije nikoli ni imel, saj je siva mrena čudežno izginila. Vsaj tako so rekli zdravniki takrat.

Takšne pozitivne izkušnje so me pritegnile do te mere, da sem alojo arborescens pričel podrobneje raziskovat. Danes imam tudi sam doma kar nekaj rastlin in jih s pridom uporabljam.

In še mnogo več…

Prebral sem vse knjige o aloji arborescens, ki se jih lahko dobi v slovenščini. Prav tako sem prečesal svetovni splet in se lotil knjig v angleškem jeziku. Danes imam že kar nekaj znanja o aloji arborescens in to še nadgrajujem. Ker je aloja arborescens dokaj slabo raziskana, sam redno preizkušam nove pristope in načine ki bi lahko pomagali meni, bližnjim in v končni fazi vsem.

Čeprav sem po izobrazbi diplomiran ekonomist verjamem, da imam o domačem medu in aloji arborescens več znanja in izkušenj kot večina ljudi. To znanje sem danes pripravljen deliti z vami. Moj cilj je pomagati čim več ljudem, ki potrebujejo pomoč aloje in medu. Sem tudi mnenja, da vsaka družina doma potrebuje vsaj eno rastlino aloe arborescens, da je zdravje vedno na dosegu roke.

Ne želim, da se znanje o aloji arborescens ponovno porazgubi, kot se je to v daljni preteklosti že zgodilo. Zato je moja naloga in naloga nas vseh, ki poznamo zdravilne lastnosti, ki jih ima ta rastlina, da to delimo z vsemi, ki potrebujejo ali bi kdaj lahko potrebovali njeno pomoč.

V ta namen je izšla tudi prva slovenska knjiga o aloji arborescens Zamolača skrivnost aloje arborescens.

Informacije prav tako širim s pomočjo spletnega bloga, kjer objavljam svoja spoznanja in izkušnje z rastlino. Prav tako ste vsi dobrodošli, da nas obiščete tudi na Facebooku.

Zato nikakor ne zadržite te informacije zase! Povejte za to spletno stran vsem prijateljem in sorodnikom, ki jim želite vse najboljše v življenju.

FRUKTUS, Matija Šega s.p.
Drejčetova pot 4
8000 Novo mesto
Davčna št.: 49747436

GSM: 040 504 245
Mail: info@fruktus.si