Delavnice priprave napitka iz aloje in medu po Sloveniji

Komentarji: Ni komentarjev

Zaradi vse večjega zanimanja za napitek iz aloje arborescens, pripravljen po receptu brazilskega patra Romana Zaga sem se odločil za organizacijo delavnic, kjer bomo skupaj izdelovali pripravek iz aloje in medu. Delavnica ne bo le teoretična, saj boste pripravek sami … Več o tem!

Povabi prijatelje in brezplačno izdelaj napitek iz aloje

Komentarji: Ni komentarjev

Zaradi velikega interesa po skupinski izdelavi napitkov smo se odločili, da organiziramo delavnice tudi na vašem domu. Kako to izgleda? Gostitelj pripravi kuhinjo in jedilnico ter povabi 5 – 8 prijateljev, ki bi želeli izdelati napitek. Pod strokovnim vodstvom nato … Več o tem!

Preko predavanja do knjige o aloji arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Zaradi velikega zanimanja nad prvim, nekoliko drugačnim predavanjem o aloji arborescens, smo se odločili, da podobno predavanje ponovimo. Mesta za prijavo, ki so bila na voljo pri prvem takšnem predavanju, so bila hitro zapolnjena in pričakujemo, da bo tudi tokrat … Več o tem!

Turneja predavanj o aloji se počasi izteka

Komentarji: Ni komentarjev

Za nami je že kar nekaj predavan, ki so se začela lansko jesen, zaključujejo pa se s koncem meseca januarja. Predavanjem je v teh mesecih prisluhnilo okoli 1.000 ljudi. Številna predavanja so potekala v sklopu predstavitve knjige Zamolčana skrivnost aloje … Več o tem!

Tretja brezplačna delavnica o aloe arborescens v Novem mestu

Komentarji: Ni komentarjev

Zaradi precejšnjega zanimanja ob prvi in drugi delavnici o aloji arborescens in pripravku po starodavnem receptu, sem se odločil, da bom delavnico v Novem mestu ponovno ponovil. Tretja delavnica bo v Knjižnici Mirana Jarca v Novem mestu, v ponedeljek 6. … Več o tem!

Prva brezplačna delavnica o aloe arborescens v Celju

Komentarji: Ni komentarjev

Zaradi precejšnjega zanimanja po delavnici o aloji arborescens in starodavnem pripravku, bo delavnica tudi v Celju. Delavnico bomo imeli v prostorih Medobčinskega društva slepih in slabovidnih Celje, v ponedeljek 27. januarja 2014 ob 16 uri. Število mest je omejeno na … Več o tem!

Druga brezplačna delavnica o aloe arborescens v Ljubljani

Komentarji: Ni komentarjev

Zaradi precejšnjega zanimanja po delavnici o aloji arborescens in starodavnem pripravku, bomo delavnico v Ljubljani ponovili. Delavnico bomo imeli v Tortarni PUPI, v četrtek 12. decembra 2013 ob 18 uri. Število mest je omejeno na 40. Prosim, da se prijavite … Več o tem!

Aktualne delavnice in predavanja o aloji arborescens po Sloveniji

Komentarji: Ni komentarjev

Predavanje v sodelovanju z Naravnim kotičkom, Ljubljana, torek, 17.3.2015 od 17 do okoli 19:30 ure  – vstopnina 15 eur – Klikni za več informacij o predavanju in prijavo TUKAJ. V ceni vstopnine tudi knjiga Recepti za uporabo aloje arborescens. Krajevna … Več o tem!

Delavnica o aloe arborescens v Ljubljani

Komentarji: Ni komentarjev

Zaradi precejšnjega zanimanja po delavnici o aloji arborescens in starodavnem pripravku, bo delavnica tudi v Ljubljani. Delavnico bomo imeli v Tortarni PUPI, v petek 15. novembra 2013 ob 18 uri. Število mest je omejeno na 40. Prosim, da se prijavite … Več o tem!

Delavnica – izdelava pripravka iz aloe arborescens in medu – Novo mesto

Komentarji: Ni komentarjev

Zaradi precejšnjega zanimanja za rastlino aloe arborescens in doma izdelan pripravek po receptu brazilskega patra Romana Zaga sem se odločil za organizacijo naslednje delavnice, kjer bomo skupaj izdelovali pripravek iz aloje in medu. Delavnica ne bo le teoretična, saj boste … Več o tem!

1 2

Pin It on Pinterest