Komu in zakaj? Vsi, ki boste do vključno petka naredili naročilo na spletni strani www.herbio.si in uporabili kodo za popust “popust245“, me o tem obvestite v odgovor tega sporočila. Vsakemu kupcu bom za takojšnjo uporabo poslal svež list s 5 let stare aloje arborescens. Priložil bom tudi predloge, kje in kako lahko list uporabite takoj.


Količina nakupa na strani www.herbio.si ni pogojena. Priporočam uporabo kode popust245, da boste do izdelkov prišli ceneje. Poglejte tudi akcije predstavljene na koncu tega sporočila in koristite kakšno od dodatnih možnosti popusta.

p.s.: Možnost je na voljo samo prejemnikom tega maila. Če menite, da bi znala zanimati kakšnega vašega prijatelja, mu posredujte mail. Vendar mora odreagirati takoj, saj se akcija zaključi v petek 25.9.2015 ob polnoči.

Nove zgodbe uporabnikov aloje
Ponovno sem imel nekaj časa in dodal nekaj novih zgodb uporabnikov aloje arborescens. Tokrat sem objavil povzetka dveh izkušenj, ki sicer prihajata iz Srbije. Prva gospa je s pomočjo aloje odpravila miom maternice, druga pa je premagala raka dojke. Zanimivo pri obeh primerih je to, da nobena ni uporabila napitka po receptu patra Zage.

Poglejte si na kakšen način sta se gospe soočili s težavami TUKAJ.

Širimo uporabo aloje

Ta možnost je bila do sedaj na voljo le izbranim podjetjem. Tokrat pa sem se odločil, da se o tem obrnem tudi na vse ostale, ki bi želeli pri tem sodelovati. In sicer pripravljam novo izdajo knjige Recepti za uporabo aloje arborescens. Vsem, ki bi želeli sodelovati pri širjenju znanja ponujam naslednje možnosti:

  • V knjigi lahko zakupite prostor za oglaševanje svoje dejavnosti.
  • Z donacijo lahko le podprete širjenje ideje.
  • S predhodnim naročilom lahko pridete do več knjig po izredno ugodni ceni, ki jih nato razdelite med prijatelje, ki jih tematika utegne zanimati.
  • Če imate svojo idejo, sem pripravljen prisluhniti.

Osnovni namen je, da se na ta način natisne čim več knjig, ter da do njih pride čim več ljudi. Recepti v knjigi bodo lahko tako v korist še več ljudem kot do sedaj.

Če vas katera od možnosti sodelovanja zanima, sem vam na voljo za dodatne informacije preko maila info@fruktus.si ali na telefon 040 504 245.


Herbio kotiček

40% POPUST: V prvih 60 dnevih od registracije s kodo na strani ste ga lahko deležni vsi pri nakupu 7 ali 12 izdelkov. Če o tem razmišljate, mi sporočite na mail vam uredim vse potrebno, da izdelke dobite 40% ceneje.

AKCIJA SEPTEMBER: Intenzivna vlažilna krema & Avokado losjon za telo. Kar 30% ceneje! Tisti, ki ste že kupovali s kodo v zadnjem obdobju, pa ste poleg tega deležni tudi posladka! In sicer je v tem primeru lahko Sprostitveni gel vaš za samo 1,9 eur.

SVEŽ LIST ALOJE ARBORESCENS: Samo do petka, 25.9.2015 ponujam vsem Herbio kupcem s kodo popust245, en svež list aloje arborescens stare 5 let. O nakupu me obvestite na mail info@fruktus.si in vam pošljem svež list.

Tudi do – 50% in več. Kako? S priporočanjem Herbio kozmetike med prijatelje. Več info TUKAJ ali na mailu info@fruktus.si. Ugodnosti so vam na voljo s kodo popust245 na spletni strani www.herbio.si

V primeru nejasnosti, težav pri nakupu ali registraciji, sem vam vedno na voljo (če ne gre drugače, tudi opravim registracijo namesto vas). Le pokličite me na 040 504 245 (Matija) in z veseljem bom pomagal.

Želim vam lep in uspešen dan.

 

Osti jarej

Matija Šega