Knjiga Raka lahko ozdravimo

Komentarji: Ni komentarjev

raka lahko ozdravimo

Prva knjiga s področja aloje arborescens!

Naslov: RAKA LAHKO OZDRAVIMO
Podnaslov: Zdravilna moč aloje arborescens

Avtor: Pater Romano Zago
Format: 14 x 21 cm
Strani: 220
Vezava: Mehka vezava

Cena: 19,00 € + strošek poštnine

Kupim knjigo RAKA LAHKO OZDRAVIMO!

*Naročila odpošiljamo ob torkih in četrtkih.

Glede na to, da so se nekateri ljudje pozdravili s pomočjo te preproste in poceni metode, ne vidim razloga, da ne bi ponudili take priložnosti še ostalim. To je moj edini cilj.

Teh nekaj besed sem si izposodil od patra Romana Zaga. Lahko bi rekel, da povsem držijo tudi za moje poslanstvo. Spletna stran, ki jo trenutno berete, je nastala z namenom, da obiskovalcem ponudi kar največ informacij o aloji arborescens in razkrije to pozabljeno skrivnost. Pionir na tem področju je vsekakor brazilski pater Romano Zago, čigar knjigo Raka lahko ozdravimo vam sedaj z veseljem ponujamo tudi na naši strani.

Gre za dopolnjeno izdajo knjige, ki je ob svojem izidu pred dobrim desetletjem dvignila veliko prahu in je še danes po vsem svetu deležna številnih razprav in polemik. Poleg izkušenj z rastlino aloe arborescens in pripravkom, dopolnjena izdaja vsebuje tudi skoraj 100 strani raziskav in pogled na alojo arborescens z vidika znanosti.

Knjiga je prevedena v skoraj vse svetovne jezike in tudi pri nas je že doživela nekaj ponatisov. Gre za knjigo, ki jo mora imeti prav vsako gospodinjstvo. Če je še nimate, jo lahko naročite tukaj.

Kupim knjigo RAKA LAHKO OZDRAVIMO!

Pin It on Pinterest

Share This