Raka lahko ozdravimo

19.00 

Prva knjiga s področja aloje arborescens!

Naslov: RAKA LAHKO OZDRAVIMO
Podnaslov: Zdravilna moč aloje arborescens

Avtor: Pater Romano Zago
Format: 14 x 21 cm
Strani: 220
Vezava: Mehka vezava

*Naročila odpošiljamo ob torkih in četrtkih.

**Knjiga je razprodana. Na voljo bo ob novem ponatisu.

Ni na zalogi

Kategorija:
Deli naprej ...

Opis

Glede na to, da so se nekateri ljudje pozdravili s pomočjo te preproste in poceni metode, ne vidim razloga, da ne bi ponudili take priložnosti še ostalim. To je moj edini cilj.

Teh nekaj besed sem si izposodil od patra Romana Zaga. Lahko bi rekel, da povsem držijo tudi za moje poslanstvo. Spletna stran, ki jo trenutno berete, je nastala z namenom, da obiskovalcem ponudi kar največ informacij o aloji arborescens in razkrije to pozabljeno skrivnost. Pionir na tem področju je vsekakor brazilski pater Romano Zago, čigar knjigo Raka lahko ozdravimo vam sedaj z veseljem ponujamo tudi na naši strani.

Gre za dopolnjeno izdajo knjige, ki je ob svojem izidu pred dobrim desetletjem dvignila veliko prahu in je še danes po vsem svetu deležna številnih razprav in polemik. Poleg izkušenj z rastlino aloe arborescens in pripravkom, dopolnjena izdaja vsebuje tudi skoraj 100 strani raziskav in pogled na alojo arborescens z vidika znanosti.

Knjiga je prevedena v skoraj vse svetovne jezike in tudi pri nas je že doživela nekaj ponatisov. Gre za knjigo, ki jo mora imeti prav vsako gospodinjstvo. Če je še nimate, jo lahko naročite preko naše spletne strani.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Raka lahko ozdravimo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja