Recepti za uporabo aloje arborescens

14.90 

Knjiga receptov in izkušnje številnih uporabnikov

Naslov: RECEPTI ZA UPORABO ALOJE ARBORESCENS

Podnaslov: Z izkušnjami uporabnikov
Avtor: Matija Šega

Format: A5
Strani: 105
Vezava: mehka, broširana

*Naročila odpošiljamo ob torkih in četrtkih.

Kategorija:
Deli naprej ...

Opis

Poznate recept za napitek, ki ga je v naše kraje prinesel brazilski pater? Vam takšen napitek ni všeč? Ste mogoče alergični na med ali ne smete uživati alkohola? Ne skrbite, obstajajo številni načini, na katere lahko uživate aloe arborescens. V knjigi Recepti za uporabo aloje arborescens bo lahko vsak našel vsaj en (verjetno, pa precej več) način uporabe, ki mu bo ustrezal.

Recepti z vsega sveta na enem mestu

V knjigi Recepti za uporabo aloje arborescens so zbrani številni recepti, uporabnikov iz Slovenije in tudi tistih, ki so k nam prišli z različnih koncev sveta. Iz aloje arborescens lahko izdelamo več izdelkov, kot so recimo kreme, geli in napitek. Ampak pravo bogastvo je sama rastlina. Če jo imamo in znamo uporabljati, nam je lahko v pomoč na številnih področjih. Poleg že omenjenega napitka, gela in kreme lahko iz nje izdelamo masko za obraz, šampon, jogurt, masažno olje, sok, kapljice za nos, smuti, solato…

Zgodbe uporabnikov iz naših krajev

O tem, kako se je v zadnjih letih razširila uporaba aloje arborescens pri nas, pričajo tudi izkušnje številnih uporabnikov širom Slovenije. Ob koncu knjige sem zato navedel številne komentarje in izkušnje ljudi, ki alojo arborescens že uživajo. Povsem možno je, da je med njimi tudi kdo, ki ima podobne težave kot vi… Razmislite, ali je le naključje, da ste prišli na to spletno stran ali ste mogoče tukaj, s kakšnim namenom…

 

Mnenja bralk in bralcev

Teta je imela vnetje mehurja. Zdravnik ji je predpisal že četrti antibiotik, pa ni bilo nič boljše. Počutila se je zelo slabo. Pripravila sem ji napitek aloje arborescens. Prekinila je z antibiotiki in uporabljala le napitek. Po štirinajstih dneh je imela kontrolo in bilo je vse vredu.
Imam še veliko zelo dobrih izkušenj z napitkom.
Hvala vam.

Andrejka

Pozdravljeni! Jaz sem tista, ki je zadnjič na predavanju vzela knjigo receptov, zaradi težav s sivo mreno. Moram vam povedati, da sem knjigo na dušek prebrala in takoj poizkusila z uporabo na očesu. Danes vam lahko z veseljem povem, da operacije nisem potrebovala, saj je siva mrena nekako šla nazaj in z očmi trenutno nimam več težav. Hvala vam g. Matija!!

Marijana L.

Najboljši je recept za masko na obrazu. Na srečo nimam kakšnih večjih zdravstvenih težav, ampak na kožo pa aloja odlično deluje in jo uporabim kadar je le možno.

Marija S.

Zelo pregledno napisana knjiga. Enostavni recepti tudi za nas laike, da lahko preizkusimo različne načine uporabe aloje.

Silvester

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Recepti za uporabo aloje arborescens”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja