Uporaba aloje v prehodnem obdobju

Komentarji: Ni komentarjev

Ko jesen prehaja v zimo, se s tem spreminjajo tudi potrebe našega telesa. Tu je nekaj razlogov, zakaj je aloja arborescens uporabna v tem prehodnem obdobju: Krepitev imunskega sistema: Z zmanjšanjem temperature in večjim tveganjem za prehlade in gripo je … Več o tem!

Aloe arborescens: Rastlina s številnimi pozitivnimi lastnostmi

Komentarji: Ni komentarjev

Aloe arborescens, imenovana tudi drevesna aloja, je rastlina iz družine Aloacea, ki izvira iz Južne Afrike, a se danes goji po vsem svetu. Gre za večjo vrsto aloje, ki lahko zraste do višine 3-4 metrov in ima debele, mesnate liste, … Več o tem!

Aloe arborescens recept: Korak za korakom do domače alojine tinkture

Komentarji: 2 komentarja

Aloe arborescens je vrsta rastline, ki je znana po svojih zdravilnih lastnostih. Pogosto jo ljudje uporabljajo za zdravljenje različnih bolezni, kot so rak, diabetes, artritis, prebavne težave in še več. Ena izmed možnosti uporabe aloe arborescens je priprava alojine tinkture. … Več o tem!

Aloe arborescens sirup: lastnosti, uporaba in izdelava

Komentarji: Ni komentarjev

Aloe arborescens je sočna rastlina, ki izvira iz Južne Afrike. Gre za vrsto aloje, ki jo pogosto gojimo zaradi njenih blagodejnih lastnosti in dekorativnih značilnosti. Aloe arborescens je bogata s hranili, ki so pomembna za ohranjanje zdravja, med drugim vsebuje … Več o tem!

Aloe arborescens gel: koristi in stranski učinki

Komentarji: Ni komentarjev

Aloe arborescens je rastlina, ki je znana po svojih zdravilnih lastnostih že stoletja. Gel, ki se nahaja v njenih listih, je bil uporabljen za lajšanje številnih težav, vključno s kožnimi težavami, prebavnimi težavami in celo rakom. V tem članku bomo … Več o tem!

Z alojo nad levkemijo

Komentarji: Ni komentarjev

Raka lahko ozdravimo: Triletna Carolina, hči Rite in Pavla iz Firenc v Italiji, je imela levkemijo. Jemala je dozo pripravka, čeprav je bila v bolnišnici zaradi kemoterapije. Njene vrednosti so se zmanjšale s 70% na 3%. Zdravniki so staršem pojasnili, … Več o tem!

Rak na možganih 13 letne deklice

Komentarji: Ni komentarjev

Raka lahko ozdravimo: Micol, 13-letna deklica iz okolice Ancone v Italiji je imela raka na možganih od svojega petega leta starosti. Prestala je tri operacije na onkološkem centru v Parizu, morda najbolj znanem na celem svetu. Vendar se je “zver” … Več o tem!

Rak na glasilkah…

Komentarji: Ni komentarjev

Raka lahko ozdravimo: 24. februarja 1994 me je iz Ravenne v Italiji poklical gospod Ruggero in mi povedal, da ima raka na glasilkah. Prosil me je, da mu pošljem odmerek pripravka. Nemudoma sem poslal pripravek, saj mu je glas hitro … Več o tem!

Rak na mehurju

Komentarji: 2 komentarja

Raka lahko ozdravimo: Gospod Gregorio iz Milana v Italiji je imel 9 cm velik tumor na mehurju. Zdravniška ekipa iz mesta Como se je pripravljala na operacijo. Odstraniti mehur ali ga nadomestiti s plastičnim ali ga celo pustiti brez mehurja. … Več o tem!

Ne prižigaj sveč! Posadi alojo!

Komentarji: 1 komentar

Dan reformacije, dan ko obeležujemo rojstvo slovenskega knjižnega jezika, državni praznik in dela prost dan. Tema o kateri bi morali vsaj danes povedati in slišati več kot običajno. Vendar kljub temu sem se odločil, da se v tem sporočilu nekoliko … Več o tem!

Od malih sadik, do velikih aloj

Komentarji: Ni komentarjev

Kratek video na temo razmnoževanja aloje s sadikami. Poglej kako in na kakšen način.

NAGRADNA IGRA Pripravljeni na jesen? Z alojo!

Komentarji: 22 komentarjev

Nagradna igra je zaključena! Vsem se zahvaljujemo za sodelovanje. Nagrajenci so naslednji: Marjana Papež – rastlina Tina Rajšp – paket Petra Peršak Voršič – listi Tomaž Švagelj – gel Majda Bogataj – knjiga receptov Petricija Košiček – šampon Nagrajenci lahko … Več o tem!

1 2 3 4 18

Pin It on Pinterest