Recept za napitek patra Romana Zaga

Recept za napitek patra Romana Zaga

Komentarji: Ni komentarjev

Za napitek, s katerim lahko odpravimo kopico bolezni in si z njim celo pomagamo v boju proti raku in AIDSu potrebujemo naslednje pripravke:

  • 350 gramov Aloe Arborescens – nujno je, da je aloja gojena na biološki način. Priporočljivo je, da imate svojo doma (kje na okenski polici), saj tako točno veste, s čim ste jo zalivali in gnojili. Vse, kar bomo namreč dodajali v takšno alojo, bomo kasneje tudi zaužili, zato se nujno izogibajte vsem strupom in drugim pripomočkom, ki naj bi pospešili njeno rast.
  • 500 gramov domačega medu – bodite prepričani, da gre za pravi domači med! Nikakor ni primeren kakšen ponaredek oziroma kako drugače predelan med.
  • 0,4 do 0,5 dl domačega viskija, žganja, konjaka ali česa podobnega. Zakaj domačega? Ker morate biti prepričani, da ne vsebuje kakšnih nenaravnih snovi ali konzervansov. Domači so običajno pripravljeni na naravni način. Sploh pa, če imate svoje žganje ste lahko prepričani o njegovi pristnosti.
POGLEJ VIDEO PRIKAZ IZDELAVE NAPITKA

Odstopanje od recepta

Dovoljena so manjša odstopanja od recepta. Sam sem se že srečal z nekoliko močnejšim domačim žganjem, kar je dalo pripravku precej močan okus po alkoholu. Ta se namreč kljub temu da ga je malo, precej čuti. Zato je bolje, če žganja ravno ne prenesete, da raje uporabite nekoliko manjšo količino.

Postopek priprave

Pri aloji je pomembno, da je ta stara vsaj dve leti in pol. Še boljše je, če je še starejša. Obrežite 3 – 6 listov, odvisno od velikosti in jih obrišite s suho, lahko malo navlaženo krpo. Rastline pred uporabo vsaj kakšen teden prej ne zalivamo. Mesnati listi aloje se namreč hitro napojijo z vodo, kar pa pripravek razredči in ni več tako učinkovit kot sicer. Ravno zato se listi ne umivajo, temveč s suho krpo le odstranimo nečistoče.

Odrežite konico lista in trnje na robovih. List nato nalomite ali narežite na manjše kose. Dodajte jih medu in žganju. Naj poudarim, da je celoten postopek treba opravljati v polmraku in kar se da hitro. Tako se ohrani večina zdravilnih lastnosti! Pripravek namreč izgublja na moči, če je izpostavljen svetlobi ali zraku.

Ko imamo vse tri sestavine v pravih količinah v eni posodi, jih zmešamo z mikserjem ali paličnim mešalnikom. Mešamo toliko časa, dokler niso vsi koščki popolnoma zmleti, da nas kasneje ne bodo motili pri uživanju pripravka. Končan pripravek nato vlijemo v steklen kozarec, ki smo ga predhodno zavili v folijo in trdno zapremo. Kot sem omenil že prej, pripravek ne sme biti izpostavljen svetlobi in zraku.

ZA VEČ INFORMACIJ O ALOJI SI PRENESI BREZPLAČNO E-KNJIGO

Uživanje pripravka iz Aloe Arborescens in medu

Takšen pripravek je sedaj pripravljen in ga lahko takoj začnemo uživati. Svež se nekoliko peni in je zelenkaste barve. Sčasoma bo spremenil barvo v rjavo in se bo tudi nekoliko manj penil. Priporočljivo ga je pojesti čim prej. Tam v roku meseca do dveh. Dlje kot namreč čakamo, manj zdravilnih lastnosti ostaja v pripravku.

Kura z Alojo

Priporočljivo je, da se z omenjenim pripravkom naredi kura vsaj enkrat letno. Pripravek v kozarcu, ki smo ga pripravili, se uživa po ena žlica na tešče zjutraj, pred kosilom in pred večerjo. Torej 3x dnevno po 1 žlica. Po zaužitju pripravka vsaj 20 – 30 min ne jemo. Prav tako naj se ne bi jedlo prej.

Pojemo celoten kozarec pripravka. Imamo ga nekje za 26 – 28 dni. Nato naredimo premor za 10 dni in postopek z uživanjem pripravka ponovimo.

V primeru, da smo zboleli za določeno boleznijo in se že zdravimo, se je pred uživanjem napitka, nujno potrebno posvetovati z zdravnikom. Dobro je tudi, da se v primeru zdravljenja raka naredi preiskava pred kuro z alojo in tudi po njej. Le tako namreč vemo, ali je treba s kuro nadaljevati. Moja babi je med zdravljenjem raka pojedla 4 kozarce pripravka. Nekomu bosta zadoščala samo dva, spet nekdo drug pa jih bo potreboval več. Odvisno od tega, kaj želimo s tem doseči.

Kot sem že omenil, se je v primeru zdravljenja hujših bolezni treba pred uživanjem napitka posvetovati s svojim zdravnikom.

Preventivno uživanje pripravka

Lahko pa omenjeni pripravek po receptu parta Romana Zaga uživamo preventivno. Znano je namreč, da izboljša delovanje organizma in krepi imunski sistem. Tako smo precej manj dovzetni za morebitne bolezni. Tudi sam preventivno že nekaj časa uživam omenjeni pripravek.

V tem primeru imate lahko en kozarec pripravka za dlje časa, saj ga uživate le po eno žlico, zjutraj na tešče. Da bo pripravek daljši čas ostal svež, ga lahko natočite v tri kozarčke. Tako najprej pojeste prvega in nato naslednjega. Na ta način se izognete dnevnemu odpiranju in izpostavljanju celotnega pripravka zraku in svetlobi.

Potrebujete dokaz, da zadeva deluje?

To je na kratko povzet recept patra Romana Zaga, ki ga tudi sam že nekaj časa uporabljam. Poleg babice, ki je z njegovo pomočjo premagala raka, pripravek uživa tudi moj dedek, ki si je z njim odpravil sivo mreno. Čeprav je bil kandidat za operacijo, je v obdobju čakanja na operacijo z uživanjem Aloje mreno popolnoma ozdravil in operacija ni bila potrebna.

Zame je bil to več kot zadosten dokaz, da gre za pravo stvar. To je bil tudi povod, da sem začel Alojo Arborescens podrobneje raziskovati in da pridobljena znanja preko spleta delim z vami.

Želim vam uspešno uporabo pripravka in vam želim vse dobro.

ZAUPAJ NAM SVOJO IZKUŠNJO Z ALOE
VEČ ZGODB IN IZKUŠENJ UPORABNIKOV

Več o aloji arborescens si preberite v knjigi:

knjigaPrva slovenska knjiga o aloe arborescens!

Naslov: Zamolčana skrivnost aloje arborescens
Podnaslov: Za uspešen boj z rakom

Avtor: Matija Šega
Format: 16,5 x 16,5 cm
Strani: 120
Vezava: Mehka, broširana

Prodanih že okoli 2.500 izvodov!

Cena: 20 EUR + strošek poštnine

Kupim knjigo ZAMOLČANA SKRIVNOST ALOJE ARBORESCENS!

Deli naprej ...

Pin It on Pinterest