Siva mrena je čudežno izginila

Siva mrena je čudežno izginila

Komentarji: Ni komentarjev

Še ena zgodba mojega dedika, kateri je k srečnemu razpletu prispevala Aloja arborescens. Pričelo se je s postopoma vse bolj motnim vidom enega njegovega očesa. Obisk pri zdravniku je pokazal, da je krivec siva mrena. Zdravniki so bili mnenja, da je potrebna operacija sive mrene. Ta naj bi bila po njihovem mnenju edina možnost in eden najbolj varnih kirurških posegov na očesu, zato je na to pristal.

Kmalu po začetku težav z mreno je dedi pričel s kuro Aloe arborescens. Užival je pripravek po receptu patra Romana Zaga, 3x dnevno po eno žlico. Kot se je pokazalo kasneje, je bil dovolj že en kozarec pripravka aloe z medom. Od odkritja sive mrene in do operacije je namreč minil mesec dni. Dedek je v tem obdobju redno jemal pripravek aloe.

Operacija sive mrene ni bila potrebna

Meni ni nikoli omenil, da bi opazil izboljšanje vida, vendar ko sem ga peljal na operacijo sva bila oba prijetno presenečena. Pred operacijo so namreč opravili še pregled in opazili, da je siva mrena izginila. Zdravniki niso znali pojasniti kako je to možno in so mu dejali le, da ima veliko srečo in da operacija sive mrene ni potrebna.

Poln energije in novega zagona ker je siva mrena čudežno izginila je seveda domov peljal on. Spotoma sva se ustavila še pri njegovih čebelah, brez katerih ni minil noben njegov dan.

Je siva mrena res čudežno izginila?

Lahko rečemo, da je imel srečo in da je siva mrena čudežno izginila. Povsem verjetno pa je, da je k odpovedi operacije sive mrene prispevala Aloa arborescens.

ZAUPAJ NAM SVOJO IZKUŠNJO Z ALOE
VEČ ZGODB IN IZKUŠENJ UPORABNIKOV

Več o aloji arborescens si preberite v knjigi:

knjigaPrva slovenska knjiga o aloe arborescens!

Naslov: Zamolčana skrivnost aloje arborescens
Podnaslov: Za uspešen boj z rakom

Avtor: Matija Šega
Format: 16,5 x 16,5 cm
Strani: 120
Vezava: Mehka, broširana

Prodanih že okoli 2.500 izvodov!

Cena: 20 EUR + strošek poštnine

Kupim knjigo ZAMOLČANA SKRIVNOST ALOJE ARBORESCENS!

Deli naprej ...

Pin It on Pinterest