Še preden se dotaknem super akcije, ki sem jo pripravil tokrat, naj vas spomnim, da aloja arborescens in tudi aloe vera, ne preživi temperatur pod 3-4 stopinje Celzija. V teh dneh že imamo mrzle noči in jutra, ki ponekod že lahko resneje ogrozijo obstoj naše aloje. Če jih še niste premaknili v notranjost, je povsem možno, da že lovite zadnji vlak. Zato bodite pozorni in poskrbite, da vam bodo vaše aloje še dolgo služile.

Za vsakega nekaj

Ker želim, da se informacija o aloji arborescens širi med ljudi, ki jo utegnejo potrebovati, sem se odločil za naslednji korak. Knjiga Zamolčana skrivnost aloje arborescens, ki je bila prodana v okoli 1.500 izvodih, vam je tokrat na voljo v elektronski verziji.

  • Zbirka ALOJA na CD-ju = 12€
  • Zbirka ALOJA na CD-ju + Recepti za uporabo aloje = 24€
  • Zbirka ALOJA na CD-ju + Raka lahko ozdravimo = 26€

To pa še zdaleč ni vse. Poleg omenjene knjige je v paketu tudi priročnik za vzgojo in uporabo aloje, zvočni posnetek predavanja, knjiga Z alojo do zdravja in povezave do več informacij o aloji arborescens na spletu. Vse to je lahko vaše za ekstremno ugodnih 12 EUR.

Drugi in tretji paket vam poleg naštetega ponujata še knjigo Recepti za uporabo aloje arborescens ali knjigo patra Romana Zaga, Raka lahko ozdravimo.

Izberite si paket po svoji meri, saj informacije o aloji arborescens še nikoli niso bile tako ugodne.

Primerjava napitkov iz aloje

Ker imamo na trgu vedno večjo ponudbo napitkov iz aloje arborescens, sem se odločil, da za vas izdelam primerjavo le-teh. Kratek vpogled v primerjavo vam ponujam že na tem mestu.

Na našem trgu boste našli dva podobna proizvoda, ki prihajata s sosednje Italije. Če se sprašujete zakaj Italija, lahko povem naslednje. Večina EU (tudi Slovenija) ima na področju aloje podobno zakonodajo. Italijani so v svoji zakonodaji našli luknjo in napitek lahko proizvajajo. Drugje po Evropi (tudi pri nas), napitka NE smemo proizvajati in prodajati. Kot člani EU pa lahko uvažamo od sosedov.

Malo na kratko o tem, zakaj boste v Sloveniji našli samo napitek Italijanskega porekla. Samo na moji spletni strani boste v ponudi našli napitka obeh proizvajalcev (IlPucino in Galenia). O njunih prednostih in slabostih bom pisal v kratkem, ko ju podrobno analiziram.

Imamo pa na našem območju tudi možnost gojiti alojo arborescens. Kar odpira nove sfere uporabe. Torej ni nujno, da smo odvisni od uvoza napitkov iz tujine, ampak si ga lahko izdelamo sami doma. Najbolj poznan napitek je sigurno izdelan po receptu patra Romana Zaga. Sledita mu sirup po Filatovem receptu in tako imenovani “ruski recept“.

In že imamo na razpolago kar pet različnih napitkov. O njihovih prednostih in slabostih več naslednjič.

Če še niste našli načina s katerim bi okrepili svoj imunski sistem letošnjo zimo, razmislite o uporabi aloje arborescens. Samo v tem sporočilu sem vam predstavil kar pet načinov uporabe. Več pa poiščite v eni od omenjenih ponudb, ki sem vam jih pripravil.

Osti jarej

Matija Šega