Z alojo arborescens nad zamašen nos

Z alojo arborescens nad zamašen nos

Komentarji: Ni komentarjev

Ne glede na letni čas se vedno najdejo ljudje, ki imajo težave z zamašenim nosom, zato sigurno ni odveč, če temu namenim nekaj besed. Seveda v povezavi z aloe arborescens.

Verjetno vam je že poznan pripravek iz aloje in medu po receptu brazilskega patra Romana Zaga. Z njim lahko okrepite svoj imunski sistem in se tako poskušate prehladom in vnetjem izogniti. Ko pa vas vnetje enkrat ujame, se je treba z njim spopasti. Na spletu lahko najdemo kar nekaj receptov iz aloje, ki bi jih veljalo preizkusiti. Po mojem mnenju zelo učinkovit in hkrati zelo preprost za preizkusiti, kadar imamo zamašen nos je naslednji.

Iz rastline aloe arborescens odrežemo manjši košček lista, z njega odstranimo trnje, in če želimo, lahko list tudi prepolovimo. Iz koščka lista iztisnemo gel direktno v nos. Dovolj je 5 – 7 kapljic. To ponovimo nekje trikrat v enem dnevu. Po mojih izkušnjah bolje kot kakršnekoli kapljice. Zadevo prakticiramo toliko časa, dokler vnetje nosu povsem ne izgine. Pri meni je delovalo v dveh dneh. Žena, ki aloje ni koristila, je vnetje prebolevala 10 dni. Je pa uporabljala kapljice, ki pa, kot lahko vidimo, niso ravno najbolj učinkovite.

V primeru, da neprestano smrkate in si brišete nos ter da pride do vnetja kože pod nosom, je pravi odgovor spet lahko aloja. Tako kot prej, si na prizadeto mesto nanesite nekaj kapljic alojinega gela in to ponavljajte, dokler se koža pod nosom ne pozdravi. Isto nekje trikrat dnevno. Meni je uspelo zamašen nos s pomočjo aloje arborescens precej hitro “popraviti”. Zakaj te možnosti ne bi preizkusili tudi vi?

ZAUPAJ NAM SVOJO IZKUŠNJO Z ALOE
VEČ ZGODB IN IZKUŠENJ UPORABNIKOV

Več o aloji arborescens si preberite v knjigi:

knjigaPrva slovenska knjiga o aloe arborescens!

Naslov: Zamolčana skrivnost aloje arborescens
Podnaslov: Za uspešen boj z rakom

Avtor: Matija Šega
Format: 16,5 x 16,5 cm
Strani: 120
Vezava: Mehka, broširana

Prodanih že okoli 2.500 izvodov!

Cena: 20 EUR + strošek poštnine

Kupim knjigo ZAMOLČANA SKRIVNOST ALOJE ARBORESCENS!

Deli naprej ...

Pin It on Pinterest