Delavnica – izdelava pripravka iz aloe arborescens in medu – Novo mesto

Delavnica – izdelava pripravka iz aloe arborescens in medu – Novo mesto

Komentarji: Ni komentarjev

Zaradi precejšnjega zanimanja za rastlino aloe arborescens in doma izdelan pripravek po receptu brazilskega patra Romana Zaga sem se odločil za organizacijo naslednje delavnice, kjer bomo skupaj izdelovali pripravek iz aloje in medu.

Delavnica ne bo le teoretična, saj boste pripravek tudi sami izdelovali. Vse potrebne sestavine za izdelavo pripravka boste prejeli na delavnici. Izdelan pripravek boste odnesli domov. Vsak bo dobil tudi rastlino iz katere bo izdelal pripravek.

Seveda zgolj iz nekaj listov, samo rastlino boste prav tako dobili za domov in iz nje lahko doma pripravite še več pripravkov. Iz poganjkov boste imeli možnost ustvariti nove rastline, ki jih lahko poklonite znancem in prjateljem.

Vsak udeleženec bo prejel knjigo Zamolačan skrivnost aloje arborescens, kjer so vam podrobno razložene informacije tako o rastlini kot tudi samem pripravku iz medu.

Zaradi same zahtevnosti delavnice sem moral omejiti število udeležencev na 10. Le tako se bom lahko posvetil vsem in tudi pomagal kjer bo to potrebno. Gre za prvo takšno delavnico in tudi ni jasno, če jo bom še kdaj ponovil, zato s prijavo nikar ne oklevajte.

Poleg že omenjene knjige in rastline bodo udeleženci delavnice prejeli še precej več.

  • Rastlino v vrednosti 25 EUR.
  • Knjigo Zamolčana skrivnost aloje arborescens v vrednosti 22,90 EUR.
  • Domač med v vrednosti 5 EUR.
  • Na delavnici boste izdelali pripravek, ki je sicer v prodaji za 46 EUR.
  • Rastlino boste odnesli domov in doma iz nje naredili še dva ali več pripravkov. Vsak v vrednosti 46 EUR!
  • Žganje, kozarec s pokrovom…
  • In kar je najpomembneje, INFORMACIJE!

Vse skupaj je vredno krepko čez 150 EUR! Ampak zdaj vam ponujam možnost, da vse to dobite precej ceneje. Verjetno se strinjate, da je 80 EUR že zelo ugodna cena. Ampak sem se potrudil in skrčil stroške na minimum. Da bi zadevo naredil kar se da dostopno, sem celo posegel v svoj zaslužek. Vse skupaj vas tako ne bo stalo niti 60 EUR!

Prav ste prebrali. Z nekaj iznajdljivosti in odrekanja z moje strani boste za vse našteto in še mnogo več odšteli samo 50 EUR. Mislim, da tukaj res lahko govorimo o SAMO. To je skoraj cena enega kozarca pripravka, vi pa boste za ta denar dobili še mnogo VEČ.

Gre za investicijo v vaše zdravje. V investicijo zdravja vaših otrok in bližnjih. 50 EUR je le kaplja v morje v primerjavi z zneski, ki jih mesečno namenjamo v zdravstveno blagajno, za zavarovanja, zdravila ali celo zdravljenje v bolnišnici. Ne vidim razloga zakaj potem ne bi naredili nekaj za naše zdravje že sedaj, ko še imamo možnost.

Datum delavnice še ni znan. Ko bomo zbrali prijave, se bomo skupaj dogovorili za termin, ki nam bo ustrezal. Takrat boste prejeli tudi ostale informacije in navodila. Žal pa je zaradi zahtevnosti delavnice število prijav omejeno na že omenjenih 10 udeležencev.

Zato nikar ne oklevajte in mi sporočite svoje podatke s prijavo za Delavnica – izdelava pripravka iz aloe arborescens in medu na mail info@fruktus.si že danes. Za dodatna vprašanja sem vam prav tako dosegljiv na mailu. Posredujte informacije tudi prijateljem, ki bi jih delavnica utegnila zanimati. Vendar storite to TAKOJ, saj lahko prostih mest kmalu zmanjka.

Deli naprej ...

Pin It on Pinterest