Prva brezplačna delavnica o aloe arborescens bo v Novem mestu

Prva brezplačna delavnica o aloe arborescens bo v Novem mestu

Komentarji: Ni komentarjev

Zaradi VAS sem se odločil, da organiziram nekaj brezplačnih delavnic o aloji arborescens in izdelavi pripravka po receptu brazilskega patra Romana Zaga. Prva delavnica bo v Knjižnici Mirana Jarca v Novem mestu, v ponedeljek 7. oktobra 2013 ob 18 uri v veliki čitalnici. Število mest je omejeno na 14. Prosim, da se prijavite le tisti, ki se boste delavnice tudi resnično udeležili.

Prijave na delavnico sprejemam na mail info@fruktus.si ali preko telefona 040 504 245.

Prijave za prvo delavnico so zaključene. Prav tako je mimo tudi druga brezplačna delavnica, ki je bila 16.10.2013. Trenutno izbiramo prijave za delavnico v Novem mestu.

Kaj boste izvedeli na brezplačni delavnici?

  • Prejeli boste krajše gradivo z opisom in uporabnimi informacijami o aloji arborescens.
  • Predstavil bom rastlino in njene čudovite lastnosti.
  • Ogledali si boste lahko različno stare aloje arborescens. Najbolj pogumni boste lahko tudi poizkusili surov list te zdravilne rastline.
  • Prikazal bom celoten postopek izdelave pripravka po receptu Romana Zaga.
  • Če boste želeli, boste pripravek lahko poizkusili.
  • Prikaz ostalih izdelkov iz aloje arborescens.
  • Odgovoril bom na vaša vprašanja.
  • In še precej več.

Delavnica bo predvidoma trajala eno uro. Če se bomo zaklepetali, pa jo bomo lahko tudi malo podaljšali. Glavni namen brezplačne delavnice je namreč predstaviti uporabne informacije o tej čudežni rastlini.

Po akcijski ceni boste lahko dobili tudi knjigo Zamolčana skrivnost aloje arborescens.

Zainteresirani se prijavite preko maila info@fruktus.si. Posredujte mi vaše podatke in se vidimo v Novomeški knjižnici.

Mnenja udeležencev:

Jasmina K. Mislim, da mi je delavnica podala vse potrebne informacije o tej čudoviti rastlini in njeni uporabi v zdravstvene namene. Vzela sem si še knjigo, ki mi bo vedno pri roki, ker vidim, da je zdravilna sposobnost aloe arborescens res vsestranska.

Branka Z delavnico sem bila zadovoljna. Vaša izkušnja s to rastlino in poznavanje le-te je bilo predstavljeno dovolj podrobno, prav tako je bilo tudi povsem nazorno prikazano, kako si tak pripravek vsak lahko naredi sam doma.

V naravi je veliko skrivnosti, pa tudi že od davnih časov mnogo znanj, za katera se moramo truditi, da ne ostanejo pozabljena.

Zato se mi zdi delitev tovrstnih informacij in osebnih izkušenj zelo pomembna. Še posebej danes, ko se upravljanje z ‘naravnim’, žal še posebej v t.i. ‘razvitih’ državah, vse bolj omejuje (zelišča idr. zdravilne rastline, pitna voda, mleko itd.)

Nada P. Z delavnico o aloji sem bila zelo zadovoljna.
Izvedela sem veliko koristnega o aloji, sem zaužila njen list, napravili smo napitek, skratka mislim, da vem vse o gojenju in uporabi aloje arborescens.
Naslednji korak je samo še nabava aloje.
Se že veselim.
Matija hvala za odlično predstavitev.

Jasna O vašem znanju o aloji sem izvedela na delavnici na temo naravne kozmetike, ki je bila ravno tako v Knjižnici Mirana Jarca. Nekaj informacij sem si ogledala na vaši spletni strani in se nato odločila, da se udeležim delavnice. Ker slika ni tako nazorna kot rastlina, ki jo je moč videti »v živo«, mi je bilo všeč, da sem videla, kako rastlina zgleda in kako je potrebno ravnati z njo. Menim, da je bila podana večina informacij glede vzgoje in uporabe rastline.

Pripravek, ki ste ga pripravil, je zanimivega okusa. Po zaužitju žličke se mi je zdelo zvečer doma, kot da me je zelo poživila oz. me napolnila z energijo. Zato mi je bilo kar malo žal, da ni bilo moč kupiti vašega pripravka (npr. 1 – 2 dl), ki bi ga porabila doma in opazovala učinek.

Zanimivo se mi je zdelo, da je bila delavnica brezplačna, tudi iz knjige vidim, da je vaš osnovni namen »povej naprej«. V teh časih, ko je vse naravnano na zaslužek, se mi zdi tak način plemenito dejanje. Žal smo v časih, ko bomo morali kar nekaj energije vložiti sami v svoje zdravje. Z informacijami iz delavnic in svojim trudom bomo lahko uspešni….

Joži Jaz sem bila z delavnico v Novem mestu zelo zadovoljna. Stvari so bile jasno predstavljene. Sem sicer že vaša odjemalka rastline, sem to že delala doma, pa sem želela vseeno pogledati stvari v živo.

Hvala vam za vašo pripravljenost in s tem, da nas venomer obveščate o novostih.

Irena N. Vaša delavnica mi je bila zelo všeč, vaše nesebično predajanje informacij o aloi arborescens in njenih zdravilnih učinkih pa plemenito in ga bom s pridom uporabila za svoje zdravljenje. Z veseljem bom to čudežno rastlino in njene zdravilne učinke predstavila tudi svoji družini, prijateljem in znancem.
Hvala za predstavitev in veliko uspeha in zadovoljstva še naprej.

Deli naprej ...

Pin It on Pinterest