Aktualne delavnice in predavanja o aloji arborescens po Sloveniji

Aktualne delavnice in predavanja o aloji arborescens po Sloveniji

Komentarji: Ni komentarjev

  • Predavanje v sodelovanju z Naravnim kotičkom, Ljubljana, torek, 17.3.2015 od 17 do okoli 19:30 ure  – vstopnina 15 eurKlikni za več informacij o predavanju in prijavo TUKAJ. V ceni vstopnine tudi knjiga Recepti za uporabo aloje arborescens.
  • Krajevna knjižnica Šentrupert, informativno predavanje, sreda, 18.3.2015 ob 19 uri – vstop prost!
  • Center 4me, Novo mesto, torek, 24.3.2015 ob 19 uri. Točno lokacijo poglej tukaj. Zaradi omejitve prostora potrebna predhodna prijava na info@fruktus.si. S predhodno prijavo je vstop prost.
  • Knjižnica dr. Toneta Pretnarja Tržič, informativno predavanje, petek, 10. 4. 2015 ob 19:00 – vstop prost!

Marina – Zahvaljujem se vam za vašo – brezplačno – delavnico (kot da sta gorivo, aloa, med in vaš čas padla z neba); vidi se, da delujete z ljubeznijo do babice in dedka, nesebično delite svoje izkušnje z nami in vem, da Morate imeti srečo v življenju. Zaslužite si jo!

Povedali ste več, kot ste mogli in vse, kar vas je kdorkoli vprašal; “eno samo Srce vas je” . Najlepše vas pozdravljam in vam želim vse dobro!

  • NOVO MESTO

Irena N. – Vaša delavnica mi je bila zelo všeč, vaše nesebično predajanje informacij o aloi arborescens in njenih zdravilnih učinkih pa plemenito in ga bom s pridom uporabila za svoje zdravljenje. Z veseljem bom to čudežno rastlino in njene zdravilne učinke predstavila tudi svoji družini, prijateljem in znancem. Hvala za predstavitev in veliko uspeha in zadovoljstva še naprej.

delavnica_novo_mesto
Delavnica v Novem mestu – knjižnica Mirana Jarca

Jasmina K. – Mislim, da mi je delavnica podala vse potrebne informacije o tej čudoviti rastlini in njeni uporabi v zdravstvene namene. Vzela sem si še knjigo, ki mi bo vedno pri roki, ker vidim, da je zdravilna sposobnost aloe arborescens res vsestranska.

Hvala ker prebirate informacije o aloji arborescens, ki jih z vami delim preko spletne strani, bloga in Facebooka. Če vam to ni dovolj in bi želeli izvedeti več, vam priporočam nakup knjige: Zamolčana skrivnost aloje arborescens

Deli naprej ...

Pin It on Pinterest