Namesto alkohola v napitku lahko uporabimo naraven domač jabolčni kis

Namesto alkohola v napitku lahko uporabimo naraven domač jabolčni kis

Komentarji: Ni komentarjev

Bralec iz Kopra mi je poslal to uporabno informacijo, ki je sam do tega trenutka nisem zasledil nikjer. Članek na spletni strani zdravljebezdoktora.com navaja podatek, da lahko namesto žganja uporabimo tudi naraven jabolčni kis. Torej rešitev za tiste, ki žganja zaradi določenih razlogov ne smete uporabljati.

Sam do tega trenutka nisem niti razmišljal o določenih nadomestilih za posamezno sestavino v receptu. A očitno je čas pripeljal tudi do te rešitve za številne otroke in tiste, ki žganja ne smejo uživati.

Kis namesto alkohola

Sam recepta s kisom še nisem preizkusil, zato na tem mestu prosim vse, ki ste takšno obliko napitka že uživali, da o tem poročate na info@fruktus.si. Resnično me zanima, če je v tem primeru kakšna sprememba, tako v okusu in seveda v končnem učinku napitka. Vsekakor moram preizkusiti tudi sam. Verjetno že ob naslednjem izdelovanju napitka.

Vsekakor bom vaše informacije in svoje izkušnje v prihodnje tudi delil z vami in verjamem, da bo kis, če zadeva res deluje, številnim prišla še kako prav. Pomislimo na starše, ki bi svojim otrokom želeli pomagati z alojo, pa tega do zdaj niso storili zaradi vsebnosti alkohola (ali pa so alkohol izpustili). Na tem mestu je težko reči, ali je alkohol bolje izpustiti ali ne. Če se kis resnično izkaže kot primeren nadomestek žganja, mislim, da smo našli rešitev za številne uporabnike, ki so se aloji do zdaj izogibali. No, to pa je tudi nekaj.

Hvala še enkrat bralcu iz Kopra za to informacijo, ki zna pomagati mnogim.

*Vir: http://zdravljebezdoktora.com/index.php/zdravlje-bez-doktora-clanci/156-lijekovi-protiv-raka-franjevackog-svestenika-romano-zaga

Deli naprej ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pin It on Pinterest