Tone pri 71 letih brez očal

Tone pri 71 letih brez očal

Komentarji: Ni komentarjev

Ravno med oblikovanjem tega sporočila me je klical gospod Tone z željo, da med vas delim tudi njegovo zgodbo. Sicer ne gre za običajno izkušnjo z alojo arborescens ali nekaj, kar bi sam zagovarjal. Gospod je namreč dvignil roke nad medicino in svoje zdravje vzel  povsem v svoje roke. V njegovem primeru se je sicer vse izšlo srečno, ampak kaj lahko bi se končalo tudi drugače. Zato svetujem, da nikar ne sklepate odločitev zgolj na podlagi posameznih zgodb uporabnikov.

Zaradi težav z očmi je gospod že pred dobrimi 20 leti redno obiskoval zdravnika. Vendar, ker ni bilo videti nobenega napredka, ravno nasprotno, njegove težave so se še povečevale, je gospod Tone pričel z iskanjem alternativ. Naletel je na alojo arborescens, ki mu je omogočila, da je lahko še danes, pri 71 letih brez očal.

Kot je rekel, mu zdravniki niso znali pomagati, njegov vid pa je vidno pešal. Ne le, da niso znali pomagat, ugotoviti niso znali niti vzroka vedno slabšega vida. Po nekaj mesecih obiskovanja zdravnika je tako Tone vzporedno začel z lastno raziskavo. Pravi, da so mu stari ljudje takrat svetovali uporabo aloje arborescens in se ob tem nasmehne, ter doda, da je danes sam ta človek, ki ljudem z velikim navdušenjem podaja dobre izkušnje z uporabo aloje.

Še preden je Tone dočakal Abrahama je 3x dnevno na oči polagal prepolovljene sveže liste aloje arborescens. Pravi, da je sčasoma to postala rutina in to počne še danes, čeprav z vidom nima nobenih težav. In mogoče jih nima ravno zaradi tega. Še preden je zdravstvo lahko ugotovilo vzrok njegovih težav, se je stanje njegovega vida umirilo in pričelo izboljševati. Postopoma tudi ni več obiskal zdravnika zaradi oči. Je pa vseeno še vedno prakticiral polaganje svežih listov na oči.

Kasneje v življenju z očmi ni imel več nobenih težav in z veseljem pove, da danes še vedno ne uporablja očal, kljub svojim 71-im letom in dejstvu, da imajo očala tudi že vsi njegovi mlajši kolegi. Dodaja pa tudi, da ga sedaj že pestijo določene zdravstvene težave, ki pridejo s starostjo, zato je tudi pričel z uživanjem napitka po receptu patra Zage. Pravi tudi, da prej v življenju ni imel nobenih drugih resnejših zdravstvenih težav, čeprav se ni pretirano nikoli obremenjeval z zadevami, s katerimi smo ljudje obremenjeni danes. Recimo zdrav način življenja, gibanje, hrana… Na to ni nikoli gledal, ampak očitno je že živel s pravo mero, pravi.

ZAUPAJ NAM SVOJO IZKUŠNJO Z ALOE
VEČ ZGODB IN IZKUŠENJ UPORABNIKOV

Več o aloji arborescens si preberite v knjigi:

knjigaPrva slovenska knjiga o aloe arborescens!

Naslov: Zamolčana skrivnost aloje arborescens
Podnaslov: Za uspešen boj z rakom

Avtor: Matija Šega
Format: 16,5 x 16,5 cm
Strani: 120
Vezava: Mehka, broširana

Prodanih že okoli 2.500 izvodov!

Cena: 20 EUR + strošek poštnine

Kupim knjigo ZAMOLČANA SKRIVNOST ALOJE ARBORESCENS!

Deli naprej ...

Pin It on Pinterest