Turneja predavanj o aloji se počasi izteka

Komentarji: Ni komentarjev

Za nami je že kar nekaj predavan, ki so se začela lansko jesen, zaključujejo pa se s koncem meseca januarja. Predavanjem je v teh mesecih prisluhnilo okoli 1.000 ljudi. Številna predavanja so potekala v sklopu predstavitve knjige Zamolčana skrivnost aloje arborescens po številnih slovenskih knjižnicah. Veliko je bilo tudi društev in skupin, ki so me povabila, da svoje znanje in izkušnje o aloji arborescens delim z njihovimi člani.

Eno zadnjih predavanj je potekalo v Novem mestu, od koder je tudi spodnji, krajši prispevek na lokalni televiziji Vaš Kanal.

Kako naprej?

Čeprav sem v zadnjih mesecih prečesal Slovenijo po dolgem in počez, je še vedno precej krajev, ki jih nisem obiskal. Tukaj bi omenil predvsem Prekmurje z delom Štajerske in Primorsko. V tem delu Slovenije praktično nisem predaval in tukaj je logično, povpraševanje z vaše strani največje. Zato bom v bodoče vsekakor na preži za priložnostmi predvsem v omenjenih delih Slovenije.

Seveda se bom še naprej z veseljem odzval številnim povabilom društev in skupin. Obstajajo pa tudi ideje o organizaciji nekoliko večjih dogodkov. Kako se bodo zadeve odvijale na tem področju, vas vsekakor obveščam, zato redno spremljajte maile, ki vam jih pošiljam in spletne strani, kjer objavljam nove informacije.

Morebitna aktualna predavanja na katera ste lepo vabljeni, lahko vidite razpisana TUKAJ.

Deli naprej ...

Pin It on Pinterest