Za vsako bolezen rož’ca raste

Za vsako bolezen rož’ca raste

Komentarji: Ni komentarjev

Ukvarjanje z alojo arborescens v zadnjih letih mi je odprlo oči in razširilo obzorje na številna nova področja. Najpomembnejše so vsekakor rastline in zelišča, ki tako kot aloja arborescens, blagodejno učinkujejo na naše telo.

POGLEJ ZELIŠČNO KOZMETIKO HERBIO

Aloea arborescens vsekakor ostaja številka ena v mojem življenju, saj sem v zadnjih letih govoril z več sto zadovoljnimi uporabniki, ki jim je aloja bodisi spremenila življenje na bolje ali celo omogočila, da so danes še vedno med nami.

Vendar to vsekakor ne sme biti razlog, da bi se osredotočil samo na to čudovito rastlino. Zavedam se, da so nam na dosegu roke še mnoge druge rastline, ki nam lahko še kako izboljšajo življenje ter pomagajo omiliti ali odstraniti prenekatero nevšečnost.

Naj omenim le nekaj takšnih, ki mi takoj padejo pred oči in katerih ne velja spregledati: ognjič, žajbelj, brin, melisa, materina dušica, rožmarin, timijan, sivka, kamilica, rman, koromač… Široko paleto rastlin najbolje opiše kar stavek, ki si ga bom izposodil od tete Pehte: »Za vsako bolezen rož’ca raste.« Ampak naj si bo na svetu še toliko učinkovitih rastlin, težko nam bodo v pomoč, če jih ne poznamo oz. če ne poznamo njihovih lastnosti.

V zadnjem obdobju sem tako nekoliko več časa namenil spoznavanju prej naštetih rastlin, saj se bom v prihodnje posvetil tudi njihovi uporabi. Na vidiku je tako tudi že nov projekt, ki ga bom peljal v sodelovanju s podjetjem Herbio.

POGLEJ ZELIŠČNO KOZMETIKO HERBIO

Gre za slovensko podjetje, ki je med drugim tudi prej naštete rastline spravilo v obliko, primerno hitremu tempu življenja, ki ga živimo. V prihodnje je tako moč pričakovati novo spletno stran, kjer bom z vami delil informacije tudi s področja številnih drugih rastlin, ki jih imamo na dosegu roke, a jih žal prepogosto spregledamo.

V letih, ko se ukvarjam z alojo arborescens sem ugotovil, da večina nima časa gojiti rastline doma. Morebiti nimajo primernega prostora, kjer bi lahko rastlino držali skozi vse leto ali nimajo časa in volje, da bi se s tem ukvarjali. Tako se večina uporabnikov poslužuje vnaprej pripravljenih izdelkov med katerimi je tudi napitek izdelan po receptu patra Zage.

Zaradi omenjenega razloga večina nima možnosti, da bi omenjene rastline gojila doma, jih nabirala v naravi ter iz njih pripravljala kakovostna mazila in drugo kozmetiko. Tako sem se odločil vstopiti v naslednji projekt s podjetjem Herbio, ki je vse to že naredilo namesto nas.

Če tudi sami, tako kot jaz, živite prehitro, a bi kljub temu želeli svojemu telesu ponuditi kakovostno kozmetiko, vam priporočam, da si ogledate kaj nam nudi Herbio – KLIKNI TUKAJ.

Zakaj Herbio?

Glede na poplavo številnih bio, eko in drugih kozmetičnih izdelkov na našem trgu, se verjetno sprašujete zakaj sem se odločil, da je ravno Herbio kozmetika tista, ki jo zagovarjam tudi sam. Naj vam v odgovor ponudim nekaj dejstev, ki govorijo sama zase:

  • Izdelki so zasnovani na zeliščni osnovi.
  • Zagotavljajo resnično delovanje. Kombinacija zeliščnih izvlečkov in ostalih sestavin na naraven način vzpodbuja obrambo telesa proti zunanjim vplivom.
  • Herbio kozmetika je izredno blaga, učinki so dolgoročni.
  • Izogibajo se umetnim in genetsko spremenjenim sestavinam, izdelki so v večini brez silikonov, parafinskih olj, dodanih barvil, konzervansov.
  • Neprestano so aktivni pri odkrivanju aktivnih zeliščnih učinkovin glede na potrebe sodobnega človeka.
  • Uporabljajo izključno izbrane, varne, harmonične in kvalitetne sestavine, farmacevtske kakovosti, iz nadzorovane pridelave, ki so sledljive.
  • Izdelki so narejeni po strogih Evropskih standardih, večinoma v Nemčiji, v skladu z dobro proizvodno prakso GMP (Good Manufacturing Practice).
  • Kakovost, varnost in standarde nadzorujejo zunanje ustanove in inštitucije.
  • Poslužujemo se minimalne količine embalaže posameznega izdelka. Embalaža je iz reciklirnih in ekoloških materialov. Medicinska plastika izdelkom omogoča varno shranjevanje.
  • Spoštujejo naravo in cenijo njeno moč!

So tudi vas navedeni argumenti prepričali? V tem primeru vas vabim na spletno stran Herbio.si, da si pogledate ponudbo izdelkov. V primeru dodatnih vprašanj sem vam tako kot vedno na voljo preko elektronske pošte info@fruktus.si.

POGLEJ ZELIŠČNO KOZMETIKO HERBIO

Matija Šega

p.s.: To ne pomeni, da se bom z alojo prenehal ukvarjati. Ravno nasprotno. S širitvijo na nova področja vam želim ponuditi še več uporabnih informacij in kvalitetnih izdelkov, ki so pomembni za ohranjanje našega zdravja.

p.p.s.: Ste tudi vi navdušeni nad Herbio kozmetiko? Potem vas vabim k sodelovanju pri projektu. Sporočite mi to na info@fruktus.si in dogovorila se bova, kje in kako bi lahko sodelovali.

Deli naprej ...

Pin It on Pinterest