S priporočili do knjige povsem brezplačno!

S priporočili do knjige povsem brezplačno!

Komentarji: Ni komentarjev

Izbirate lahko med dvema knjigama o aloe arborescens. Prva je že s skoraj 1.500 prodanimi izvodi Zamolčana skrivnost aloje arborescens. Druga s skoraj 200 prodanimi izvodi v prvih treh tednih pa je Recepti za uporabo aloje arborescens. Knjigo si izberete sami, zanjo pa ne boste rabili odšteti niti eura.

V zameno za knjigo vseeno morate nekaj storiti. Če ste uporabnik aloe arborescens in poznate njeno učinkovitost, verjamem, da boste to z veseljem storili. Poglejte kako s priporočili do knjige brezplačno!

V povprečju ima vsak 100-300 znancev in prijateljev. Vzemimo za primer vaš Facebook profil. Ali število naslovov v vaši elektronski pošti. Da ne omenjam telefonskih številk v mobilnem telefonu. Kaj hitro lahko vsak našteje 100 ali več različnih kontaktov prijateljev, sorodnikov in znancev.

Ker spremljate spletno stran o aloji, verjamem, da jo tudi zelo dobro poznate. Mnogi imate z alojo zelo dobre izkušnje. Zakaj potem teh informacij o aloji arborescens ne bi delili med svoje znance in prijatelje? Sploh sedaj, ko lahko v zameno za te podatke prejmete brezplačen izvod knjige. Ne odločajte se namesto prijateljev. Ponudite jim možnost, da informacija pride do njih ter naj se potem sami odločijo ali je aloja primerna tudi za njih ali ne.

Izberite vsaj 50 kontaktov svojih znancev in prijateljev (ime, priimek in elektronski naslov) in v zameno za te kontakte vam posredujem eno izmed prej omenjenih knjig.

Vsaj 50 kontaktov mi posredujte na info@fruktus.si. Ne pozabite pripisati še svojega naslova ter katero od omenjenih knjig želite. Ko preverim kontakte vam z veseljem pošljem željeni izvod knjige.

Deli naprej ...

Pin It on Pinterest