Informativni letak vam BREZPLAČNO pošljem na dom!

Komentarji: 1 komentar

letak-aloeV preteklosti sem izdelal dva informativna letaka z osnovnimi informacijami o aloji arborescens. Oba sta bila odlično sprejeta in številne smo na vašo željo tudi razpošiljali po Sloveniji. Mnogi jih še danes skrbno hranite. S tega razloga sem se ponovno odločil za izdelavo informativnega letaka. In tudi tokrat vam ga lahko brezplačno pošljem na dom.

V primeru, da imate prijatelje, ki nimajo dostopa do spleta ali niso vešči uporabe računalnika, bi pa želeli vedeti več o aloji arborescens, je ta možnost kot nalašč za njih. Vpišite, da želite več letakov, ki jih boste predali naprej. Tako bodo informacije o uporabi aloje prišle tudi do tistih, ki jih informacije preko spleta ne dosežejo.

Spodaj vpišite svoje podatke in naslov na katerega bi želeli prejeti letak/e.

Na letaku boste našli informacije o delovanju aloje, recept za izdelavo napitka, napotki za vzgojo rastline, uporabo ter morebitne reakcije. Skratka vse, kar v osnovi potrebujete.

Za dodatne informacije pobrskajte po naši spletni strani www.aloearborescens.si ali pošljite vprašanje na info@fruktus.si.

Deli naprej ...

One Response

  1. Jolanda
    | Odgovori

    Pred skoraj 2 mesecma sem si zlomila stopalo ,in to na dopust .Dopustovala sem na Tenerifih tam sem šla na orge co in so mi rekli,da imam hud zvin.Šli smo v nakupovalni center in tam je neka gospa prodajala gel iz aloje ambrus takoj sem ga kupila in sem si začela mazati nogo in bolečine sem si zelo omilile.Tako ,da sem zelo vesela ko poznam alojo ambrus in vem ,da resnično pomaga .

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pin It on Pinterest