Aloe arborescens je učinkovita tudi pri hišnih ljubljenčkih

Aloe arborescens je učinkovita tudi pri hišnih ljubljenčkih

Komentarji: Ni komentarjev

Večkrat sem že pisal o tem, kako učinkovita je lahko aloe arborescens pri ljudeh. Tokrat pa dodajam izkušnjo, ki jasno kaže na to, da enako blagodejno vpliva tudi na živali. Pes ženinih staršev si je med potikanjem po gozdu poškodoval blazinice na zadnji levi taci. Rana sicer ni bila velika, a dovolj, da ga je motilo in da je pri hoji šepal.

Žena se je spomnila, da bi lahko poskusili rano namazat z gelom iz lista aloe arborescens. Ker v tistem trenutku pri roki nismo imeli druge solucije, je tašča res vzela del lista z rastline in mu na rano iztisnila gel. Zanimivo je bilo videti, kako pomirjujoče je to delovalo nanj. Ko mu je gel vtirala v rano se je namreč precej sprostil in pustil, da je rano uredila.

Že tisto uro je bilo videti, da je aloja nanj delovala blagodejno, naslednji dan pa niti ni več šepal. Rana se je precej dobro zacelila. Tako da če imate doma alojo in hišne ljubljenčke, spomnite se nanjo, ko bodo vaše živali imele podobne težave. Če rastline še nimate, jo najdete TUKAJ.

ZAUPAJ NAM SVOJO IZKUŠNJO Z ALOE
VEČ ZGODB IN IZKUŠENJ UPORABNIKOV

Več o aloji arborescens si preberite v knjigi:

knjigaPrva slovenska knjiga o aloe arborescens!

Naslov: Zamolčana skrivnost aloje arborescens
Podnaslov: Za uspešen boj z rakom

Avtor: Matija Šega
Format: 16,5 x 16,5 cm
Strani: 120
Vezava: Mehka, broširana

Prodanih že okoli 2.500 izvodov!

Cena: 20 EUR + strošek poštnine

Kupim knjigo ZAMOLČANA SKRIVNOST ALOJE ARBORESCENS!

Deli naprej ...

Pin It on Pinterest