Z gelom iz lista aloje uspešno nad preležanino

Z gelom iz lista aloje uspešno nad preležanino

Komentarji: Ni komentarjev

Marija M.

Več kot pol leta sem se borila s preležanino, ki se je pri nepokretnem možu pojavila na zadnji plati, kot posledica sedenja na invalidskem vozičku. Poleg poostrene higiene sem uporabila vsa mazila in spreje, ki so mi jih svetovali zdravniki, vendar odpiranju rane nisem bila kos. Kadar je zaradi druge terapije jemal antibiotike, se je rana solidno sanirala, po prenehanju pa ponovno odprla.

Bila sem v situaciji, ko si prepričan, da si vse naredil, haska pa nobenega. Po internetu sem iskala izkušnje drugih in prebrala, da je aloja zelo zdravilna za kožo. Pogledala sem slike in ugotovila, da imam to rastlino že nekaj let doma; prijateljica mi jo je dala v zameno za med, ko si je iz nje pripravljala zdravilni napitek.

AloaArborescens04_2

Rekla sem si, pa saj ni kaj izgubiti in poskusila. S prerezanim listom sem namazala rano, najprej previdno na robu in čakala na reakcijo. Vsak dan sem premazala malo večjo površino in nato po celi rani. Presenetil me je učinek, saj se je rana v desetih dneh zaprla in zacelila. Čez čas se je ponovno odprla in ko sem jo ponovno pozdravila mi je bilo jasno, da moram mazati tudi preventivno (zato ker je rana na takem mestu, kjer je vedno mokro). Sedaj enkrat na dan po opravljeni negi, namažem kritično mesto in pustim, da se gel posuši na koži.

P.S.: Velja omeniti, da je gospa Marija uporabljala gel iz svežih listov aloe vera. Tudi ta aloja je namreč zelo učinkovita pri uporabi na koži. Res je, da ima arborescens nekoliko več zdravilnih učinkovin kot vera, vendar kot lahko vidite iz izkušnje gospe Marije, tudi vera odlično deluje v primeru preležanin.

ZAUPAJ NAM SVOJO IZKUŠNJO Z ALOE
VEČ ZGODB IN IZKUŠENJ UPORABNIKOV

Več o aloji arborescens si preberite v knjigi:

knjigaPrva slovenska knjiga o aloe arborescens!

Naslov: Zamolčana skrivnost aloje arborescens
Podnaslov: Za uspešen boj z rakom

Avtor: Matija Šega
Format: 16,5 x 16,5 cm
Strani: 120
Vezava: Mehka, broširana

Prodanih že okoli 2.500 izvodov!

Cena: 20 EUR + strošek poštnine

Kupim knjigo ZAMOLČANA SKRIVNOST ALOJE ARBORESCENS!

Deli naprej ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pin It on Pinterest