Aloja arborescens na Gregorjevem sejmu

Aloja arborescens na Gregorjevem sejmu

Komentarji: Ni komentarjev

Konec tega tedna lahko alojo srečate na Gregorjevem sejmu v Novem mestu. Sam se bom z aloe arborescens tokrat prvič udeležil sejma. Seveda z namenom pokazati alojo arborescens širši množici ljudi. Poleg tega, da boste tisti, ki aloje še ne poznate, imeli možnost si jo ogledati na sejmu, bo možna tudi degustacija starodavnega napitka, lahko bom odgovoril na vaša vprašanja in še mnogo več.

Kako do sejma, če vam ni poznana lokacija ali Novo mesto? Ko boste zapeljali iz avtoceste za Novo mesto, boste že videli označbe, ki vas bodo usmerjale do parkirišča. Sejem se prične v petek ob 10:00 in traja vse do nedelje. Kje boste našli podjetje Fruktus, mene in alojo? Prilagam načrt sejma za lažjo orientacijo. Rdeča puščica kaže na stojnico lokacije.

Za še lažjo orientacijo naj omenim, da boste stojnico z alojo našli ob izhodu iz šotora, kjer je razstava malih živali. Na stojnici je možno tudi prednaročilo rastlin, ki bodo po pošti k vam na dom poslane takoj po zaključku sejma. V primeru plačila vnaprej je strošek poštnine nekoliko nižji kot sicer. Obiskovalci bodo prejeli tudi brezplačen informativni letak z osnovnimi informacijami za uporabo in vzgojo rastline.

Vabljeni!

Deli naprej ...

Pin It on Pinterest