Z aloe arborescens odpravil rosaceo

Z aloe arborescens odpravil rosaceo

Komentarji: Ni komentarjev

Če se sami še niste srečali z rosaceo, naj omenim, da gre za bolezen, kjer prizadeti močno zardeva. Tako kot pri gospodu Tilnu, je mesto prizadetja najpogosteje obraz. Kako se je z rosaceo spopadel gospod, si preberite v njegovem zapisu.

Tilen

Spoštovani gospod Šega! Najprej naj vas lepo pozdravim in zaželim vse dobro v novem letu. Sporočam vam, da mi je s pomočjo napitka iz aloje praktično že povsem uspelo odpraviti težave, ki sem jih imel z rosaceo. Enkrat sva se o tem že pogovarjala in takrat ste mi svetovali, naj poskusim z uživanjem napitka. Povem vam, da sem bil takrat zelo skeptičen, a ker vas redno spremljam in ker ima tudi moja žena že nekaj pozitivnih izkušenj z alojo, sem se vseeno odločil poskusiti. Po zaužitju prvega kozarca nisem opazil nobenega napredka in sem nad alojo že začel obupovati.

Potem sem pa dobil vaš mail, v katerem ste me spet spomnili na alojo in sem se nekako odločil še za en kozarec. Tako da sem imel med kozarcema kar 15 dni premora. Pri drugem kozarcu pa sem bil resnično presenečen. Že po kakšnem tednu se je stanje na mojem obrazu vidno izboljševalo. Ob koncu drugega kozarca je bil moj obraz že povsem prenovljen. Žena mi pravi, da sem zdaj videti kot popolnoma drug človek. Ni sicer še 100 %, tako da sedaj uživam še tretji kozarec napitka, ampak ne dvomim, da bom lahko v kratkem rekel, da sem težave z rosaceo povsem izničil. Nisem si mislil, da bom kdaj lahko to rekel, ampak očitno je aloja v mojem primeru delovala. Zato gospod Šega, 100x najlepša hvala za to, da ste mi predstavili alojo in da ste mi omogočili, da lahko zdaj na stara leta obrnem popolnoma nov list v svojem življenju. Resnično, hvala vam iz srca.

*Na željo gospoda je ime za objavo izmišljeno.

Deli naprej ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pin It on Pinterest