Z aloe arborescens uspešno nad alergijo

Z aloe arborescens uspešno nad alergijo

Komentarji: Ni komentarjev

Mimi: Ne dvomim, da aloja aborescens pomaga pri sončenju. Sicer je poležavanje na vročem soncu ob tako visokem UW sevanju bolj škodljivo kot koristno. O tem je bilo že toliko napisanega in povedanega, da ne mislim izgubljati besed.

Jaz imam namreč drugačen problem, velika alergija na sonce, ki ne pride do izraza na celini, tj. doma, ampak vedno izbruhne na morju že po nekaj dneh, čeprav se sonca zelo izogibam in se nikoli ne sončim.

Lani sem pričela piti vaš napitek in prvič nisem imela problema z alergijo. Letos sem to ponovila in celo 5 tednov uživala napitek po eno veliko žlico zjutraj na tešče tukaj – na morju. Izteka se mi 6. teden bivanja na otoku Krku, kjer sem v avtokampu v prikolici. Vsak dan se kopam v morju in sicer do 10. ure dopoldne in popoldne po 17. uri. Glede na to, da preživljamo že 3. vročinski udar in da je vročina nad 33 stopinj, JAZ PA SEM ŽE DRUGO LETO BREZ ALERGIJE, sem presrečna, da mi ni treba iskati sredi dopusta zdravnika. Nimam ne rdeče kože ne srbečice na vratu, po oprsju in ramenih. To je FANTASTIČNO.

Pišem vam zato tako obširno, ker sem vam obljubila povratno informacijo.

Želim vam veliko uspeha pri širjenju informacij o aloji aborescens. O tem sem sama seznanila številne morske prijatelje, ki vedo za moj problem z alergijo, in kar ne morejo verjeti, da mi je napitek pomagal.

Želim vam lepo poletje in lep pozdrav, Mimi

ZAUPAJ NAM SVOJO IZKUŠNJO Z ALOE
VEČ ZGODB IN IZKUŠENJ UPORABNIKOV

Več o aloji arborescens si preberite v knjigi:

knjigaPrva slovenska knjiga o aloe arborescens!

Naslov: Zamolčana skrivnost aloje arborescens
Podnaslov: Za uspešen boj z rakom

Avtor: Matija Šega
Format: 16,5 x 16,5 cm
Strani: 120
Vezava: Mehka, broširana

Prodanih že okoli 2.500 izvodov!

Cena: 20 EUR + strošek poštnine

Kupim knjigo ZAMOLČANA SKRIVNOST ALOJE ARBORESCENS!

Deli naprej ...

Pin It on Pinterest