Pazi na zastrupitev z alojo arborescens

Pazi na zastrupitev z alojo arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Zastrupitev z alojo arborescens

V letih, ko se aktivneje ukvarjam z alojo arborescens mi je nekaj oseb sporočilo, da so se zastrupili z uživanjem napitka iz aloje arborescens in medu po receptu patra Zage. Čeprav gre le za nekaj oseb, ki jih lahko naštejem na prste ene roke, sem se odločil, da o tem zapišem nekaj več besed in tudi z vami delim izkušnjo, da se tako izognete morebitnim težavam v prihodnje.

Na trgu sicer ni velike izbire pri že izdelanih napitkih iz aloje arborescens in medu, ampak se ljudje zaradi njihove cene pogosto zatekajo na tako imenovani črni trg. Kako velik je črni trg napitkov je težko govoriti, dejstvo pa je, da obstaja in se verjetno širi s tem, ko se širi število uporabnikov napitka iz aloje in medu.

Največ, kar lahko pri tem storimo je, da uživamo registrirane napitke kot je tale. Do sedaj se namreč še nisem srečal z zastrupitvijo z napitkom, ki je v redni prodaji. Običajno so težave pri napitkih, ki so izdelani doma. Vzrok za to so ponavadi napake v samem postopku izdelave, umazanem priboru ali neprimerno pripravljenih sestavinah.

Nadaljevanje prispevka si preberite TUKAJ.

Raka lahko ozdravimo – 50% ceneje!

Vas zanima kako lahko knjigo dobite tako ugodno? Govorim namreč o knjigi brazilskega patra Romana Zaga. Kar nekaj časa se je namreč ni več dobilo, saj je bila povsem razprodana. No sedaj je knjiga spet na voljo. Ampak to niti ni najboljša novica. Vsem, ki redno prebirate moje prispevke, ponujam nekaj še boljšega. Vsi, ki boste poleg patrove knjige vzeli še eno mojo knjigo, dobite knjigo Raka lahko ozdravimo samo za 9,5 eur oz. kar 50% ceneje.

Na zalogi imam sicer omejeno število knjig, zato ponudba velja samo do razprodaje zalog. Če je ponudba zanimiva tudi za vas, mi le odgovorite na ta mail. Zapišite svoje podatke za dostavo ter katero mojo knjigo bi še želeli (Zamolčana skrivnost ali Recepti).

Lastniki aloj, ste pozorni na nihanje temperatur? Jutra lahko še vedno uničijo rastlino, zato bodite pozorni pri njihovem uvajanju na prosto. Veliko sreče in zdravja vam želim.

Osti jarej

Matija Šega 

Deli naprej ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pin It on Pinterest