Pri 71 letih brez očal

Pri 71 letih brez očal

Komentarji: Ni komentarjev

Obstajajo res samo dobre izkušnje?

Ves čas se sprašujem, ali obstajajo samo dobre izkušnje uporabnikov z alojo arborescens. Samo takšne mi namreč sporočate. Tudi naslednja zgodba Toneta ima srečen konec. Zato se sprašujem, ali sploh ima kdo med vami slabo izkušnjo z alojo arborescens? Če jo imate, je ne zadržujte zase. Delite jo z nami.

Tone pri 71 letih brez očal

Ravno med oblikovanjem tega sporočila me je klical gospod Tone z željo, da med vas delim tudi njegovo zgodbo. Sicer ne gre za običajno izkušnjo z alojo arborescens ali nekaj, kar bi sam zagovarjal. Gospod je namreč dvignil roke nad medicino in svoje zdravje vzel v povsem svoje roke. V njegovem primeru se je sicer vse izšlo srečno, ampak kaj lahko bi se končalo tudi drugače. Zato nikar ne sklepajte odločitev zgolj na podlagi posameznih zgodb uporabnikov.

Zaradi težav z očmi je gospod že pred dobimi 20 leti redno obiskoval zdravnika. Vendar ker ni bilo videti nobenega napredka, ravno nasprotno, njegove težave so se še povečevale. Je gospod Tone pričel z iskanjem alternativ. Naletel je na alojo arborescens, ki mu je omogočila, da je lahko še danes, pri 71 letih brez očal.

Prvi slovenski šampon iz aloje arborescens!

Lahko bi rekli končno kajne? Že nekaj časa nazaj sem ga obljubljal, pa nekako ni šlo skozi. No, sedaj smo pa res že zelo blizu prvemu šamponu iz aloje arborescens pri nas. Narejen je na osnovi medu in propolisa, ter seveda gela aloje arborescens. Po mesecih preizkušanja so odzivi uporabnikov izredno dobri, zato verjamem, da bo šampon odgovarjal številnim. Verjetno tudi vas zanima kdaj ga bo moč naročiti in preizkusiti kajne?

Le še malo bo potrebno potrpeti, da gre skozi prijava na Evropskem patentnem uradu. Na sliki tudi že lahko vidite osnutek etikete, kar pomeni, da je šampon res že blizu.

V primeru, da nam v anketi še niste zaupali svojega mnenja, jo izpolnite TUKAJ ter nam tako pomagajte k pripravi šampona po vaših željah.

Ste opazili kako lepo jesen imamo zunaj? Ste se že sprehodili po bližnjem gozdu? Ja, ne? Sedaj imate priložnost, da resnično občutite lepote jeseni. Nikar ne zamudite trenutka in živite v njem.

Osti jarej

Matija Šega

Deli naprej ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pin It on Pinterest