Z rakom na pljučih se sooča brez zdravljenja

Z rakom na pljučih se sooča brez zdravljenja

Komentarji: Ni komentarjev

Mihela (63): Končno sem tudi sama prišla do svetovnega spleta in vam pošiljam svojo izkušnjo z aloe arborescens. Prosim vas le, da mojih podatkov ne objavite javno. Izkušnjo pa seveda delite med svoje sledilce, da bo za to izvedelo čim več ljudi.

Minilo je že leto in pol, odkar so mi diagnosticirali raka na pljučih. Velik del svojega življenja sem kadila, zato je to verjetno tudi posledica mojega početja. Kljub temu sem se odločila, da raka ne bom zdravila po običajni poti. Razlog so moja prepričanja o katerih pa vam mogoče kaj več povem ob kakšni drugi priložnosti.

Danes mineva že peto leto, odkar sem prenehala s kajenjem, vendar so desetletja cigaret očitno že pustila pečat na mojem telesu. Kakorkoli, zdravniki se niso najbolj strinjali z mojo odločitvijo o nezdravljenju bolezni, pa vendar se nekako temu še vedno uspešno upiram. Ko sem svojo odločitev zaupala zdravnikom, še nisem vedela, kako in na kakšen način bi se zdravila. Sem pa kasneje prišla do napitka po receptu brazilskega patra in zdaj ta napitek redno uživam že eno leto.

Kakšno je stanje pri moji bolezni težko rečem, ker se izogibam preiskav. Ampak že leto in pol živim, kljub bolezni, ki me pesti. Res sem imela vmes težka obdobja, ko sem bila prepričana, da bom enostavno umrla. Ampak zadnje mesece kar nekako gre. Precej dobro se počutim. Mnogo lažje diham in tudi nekaj hodim. Sama sem prepričana, da je za to kriva aloja. Verjamem, da če mi je namenjeno živeti, bom še živela. Verjamem pa tudi v alojo, ki me zadnje leto dobesedno spremlja na vsakem koraku. Hvala gospod Šega, da ste mi predstavili rastlino in kot kaže, mi pokazali novo pot v življenju. Vam še sporočim, kako se bodo odvijale stvari, ampak trenutno sem res zelo optimistična in upam, da tako tudi ostane vsaj še nekaj let.

* Na željo gospe je ime izmišljeno.

** Naj ponovim, da ne zagovarjam takšnega ravnanja. Vendar se ljudje odločamo sami in sami nosimo posledice svojih dejanj in odločitev. Zato dobro razmislite preden sklepate takšne in podobne odločitve.

ZAUPAJ NAM SVOJO IZKUŠNJO Z ALOE
VEČ ZGODB IN IZKUŠENJ UPORABNIKOV

Več o aloji arborescens si preberite v knjigi:

knjigaPrva slovenska knjiga o aloe arborescens!

Naslov: Zamolčana skrivnost aloje arborescens
Podnaslov: Za uspešen boj z rakom

Avtor: Matija Šega
Format: 16,5 x 16,5 cm
Strani: 120
Vezava: Mehka, broširana

Prodanih že okoli 2.500 izvodov!

Cena: 20 EUR + strošek poštnine

Kupim knjigo ZAMOLČANA SKRIVNOST ALOJE ARBORESCENS!

Deli naprej ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pin It on Pinterest