Hemeroidi oz. hemoroidi in aloja arborescens

Hemeroidi oz. hemoroidi in aloja arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Mnogi ljudje niso prepričani, ali gre pri besedah hemeroidi in hemoroidi za isto zadevo. Naj za uvod pojasnim, da se beseda hemeroidi uporablja predvsem pogovorno, medtem ko naj bi bila prava oblika hemoroidi. Kakorkoli, pomen obeh besed je enak. Ne bom se spuščal v podrobnosti opisa same težave, saj vas večina išče rešitev. S pomočjo povratnih informacij ljudi, ki uporabljajo pripravek iz aloje arborescens po receptu brazilskega patra Romana Zaga, sem izvedel, da je z uživanjem moč odpraviti tako notranje, kot tudi zunanje hemeroide.

Naj poudarim, da so do teh spoznanj prišli ljudje, ki so imeli podobne težave s hemoroidi kot jih imate vi. Zanimivo je, da večina poroča kako so se težave s hemoroidi zmanjšale že v prvih dneh jemanja pripravka. Pri večini so hemeroidi povsem izginili pri daljšem obdobju uživanja pripravka. Da bo jasno o kakšnem pripravku govorim, si podrobnosti poglejte TUKAJ. Cena omenjenega pripravka iz aloje arborescens in medu je 46,50 EUR (poštnina je že všteta v ceno). Lahko pa si pripravek izdelate kar sami doma. Takšen je cenejši in po informacijah ljudi, ki so ga uporabili, enako učinkovit. Potrebovali boste nekaj več časa in tudi prostor, kjer boste imeli sadiko aloje arborescens. Tako je, prav ste prebrali. Gre za rastlino iz katere lahko enostavno, brez težav sami izdelate pripravek, ki je mnogim že pomagal premagati hemeroide. Zakaj ne bi tudi vam?

hemeroidi in aloja

Recept za izdelavo pripravka najdete TUKAJ. Poleg domačega medu in žganja boste tako potrebovali še najpomembnejšo sestavino. To je aloja arborescens. Naročite si jo lahko TUKAJ. Tako kot že izdelan pripravek, vam lahko tudi rastlino pošljemo po pošti. Ne skrbite, sistem je že mnogokrat preizkušen in rastlino boste prejeli povsem nepoškodovano.

Vam pa, preden se česarkoli lotite, svetujem, da stvar dobro “naštudirate” in premislite. Škoda je namreč vsakega eura v teh kriznih časih, če se nimate namena trdno držati navodil jemanja pripravka, ki jih svetuje pater Romano Zago. Le ob rednem uživanju pripravka imate možnosti, da vaši hemeroidi povsem izginejo.

Informacije so vam dosegljive na naši spletni strani, ki jo trenutno berete. Poiščite kar vas zanima. Če česa ne najdete, mi lahko napišete mail na info@frutkus.si in me povprašajte. Če bom le vedel, bom poskušal pomagati. Če menite, da na strani ne najdete dovolj informacij, da bi se lahko odločili, naročite knjigo Zamolčana skrivnost aloje arborescens, kjer boste našli še več podatkov o učinkovitosti te čudovite rastline. Ob tem bi vam svetoval, da knjiga nikar ne obstane kje na knjižni polici. Nujno jo posodite naprej prijateljem, znancem in sorodnikom, ki bi jim informacije o aloji lahko pomagale. Ne le hemeroidi, aloja se je izkazala kot učinkovita na številnih področjih. Zato ne zadržujte te informacije zase in povejte naprej. Ljudje vam bodo za to več kot hvaležni. Verjemite mi, govorim iz lastnih izkušenj.

Več o aloji arborescens si preberite v knjigi:

knjigaPrva slovenska knjiga o aloe arborescens!

Naslov: Zamolčana skrivnost aloje arborescens
Podnaslov: Za uspešen boj z rakom

Avtor: Matija Šega
Format: 16,5 x 16,5 cm
Strani: 120
Vezava: Mehka, broširana

Cena: 20 EUR + strošek poštnine

Deli naprej ...

Pin It on Pinterest